Veze i odnosi

Glumac ostavio suprugu, ona javno pati na mrežama i sad ima poruku za njegovu devojku

Nakon 13 godina braka, glumac Joan Grifid je martu ove godine predao papire za razvod od supruge, takođe glumice Elis Evans. Od tada Evansova svoju patnju prenosi na mrežama, a nedavno je komenatrisala fotografiju na kojoj je njen bivši muž Grifid i njegova sadašnja devojka.

Sreda, 27.10.2021.

12:46

Izvor: super zena, sun.co.uk

Glumac ostavio suprugu, ona javno pati na mrežama i sad ima poruku za njegovu devojku
Foto: Profimedia

Podeli:

Početkom godine, Grifid je podneo zahtev za razvod i od tada Evansova svoju patnju prenosi na društvene mreže i u februaru je otvoreno govorila o njihovoj razdvojenosti na Instagramu.

"Nikad nisam mislila da će nam se ovo dogoditi. I dalje se borim protiv toga, jer volim našu decu i još uvek volim njega, ali nešto se dogodilo u njegovoj glavi i šta god to bilo, ne vidim da će nam se vratiti. Neverovatno boli, ali jača sam od vola i premda ceo dan plačem dok me deca ne gledaju, noću zbrajam i planiram našu budućnost. I znate šta? Makar to bilo sve što ću ikad više raditi, učiniću sve da tim malim anđelima sve bude kako treba", napisala je Evans.

Portal "San" piše da je Evansova nedavno reagovala kada je videla da je njen (bivši) suprug podelio sliku sa sadašnjom devojkom Bjankom Volas uz opis "Hvala ti što si me ponovo nasmejala".

Evansova je na račun slike na Tviteru napisala: "Tako se ispostavilo da je moj muž, nakon dve godine što mi je govorio da sam loša osoba, da nisam uzbudljiva, i da više ne želi da ima seks sa mnom i da samo želi da bude na snimanju u inostranstvu...

U vezi je tri godine iza naših leđa. Srećno, Bjanka".

Alis je prvi put primetila da se zabavljaju nakon što je primetila da je Joan podelio potpuno istu sliku kao Bjanka, sa kojom je bila prijateljica, piše "San".
Podsetimo, Joan Grifid i Elis Evans su se upoznali na snimanju filma "102 Dalmatinca" 2000. godine, venčali su se 2007 i u braku su dobili Elu Betsi Dženet i Elise Marigold.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.