Aktuelno

Glumica u šestoj deceniji ima savršeno telo i ne veruje u trikove i cake za mršavljenje FOTO

Glumica indijskog porekla Padma Lakšmi i u šestoj deceniji može da se pohvali zavidnom figurom.

Sreda, 06.04.2022.

13:58

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Ona je na svom profilu na Instagramu podelila video-snimak, a kako se vidi iz priloženog materijala, Padma živi život punim plućima. Čini se da je sve na njoj dar prirode, pa tako i u 51. godini života izgleda mladoliko. Malo, ali odabrano društvo – njena ćerkica, pridružila se njenim vratolomijama, pa su obe uživale u akrobacijama pomoću konopca.

Najzgodnije žene sveta su u vešu, okupila ih Kim – "pet boginja" FOTO

Inače, Padma je jednom prilikom za magazin "Pipl" (People) rekla da ne veruje u trikove i cake za mršavljenje – veruje samo u zdravu ishranu.

Sunce obasjalo njeno telo – svaka oblina došla do izražaja FOTO

"Hrana se pravi kod kuće, a ne na fabričkoj traci. To je jedina istina. I da, ja ne jedem brašno", iskreno je rekla glumica indijskog porekla.

U asimetričnoj haljini izgleda očaravajuće – senzualna glumica je oličenje sna FOTO

Pomenuti magazin pokušao je da dokuči da li je lepotica imala neke estetske operacije koje odaju utisak dosta mlađe žene. Ali–- bezuspešno!

"Ona ima nekoliko nežnih bora na čelu, što ukazuje da nije radila botoks. I jagodice deluju sasvim prirodno. Jedina mogućnost je da ima filere u ustima, ali ni to nije sasvim sigurno. Neke žene umeju vešto da koriste šminku i jednostavim trikovima deluju potpuno drugačije", rekao je tada za "Pipl" dr Endru Miler, iskusni estetski hirurg.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.