Veze i odnosi

Nisu mogli da se suzdrže: Pljuštali poljupci nasred terena VIDEO

Izgleda da ih više nije briga za kamere ni radoznale poglede...

Ponedeljak, 29.01.2024.

14:08

Izvor: superžena

Nisu mogli da se suzdrže: Pljuštali poljupci nasred terena VIDEO
Foto: Profimedia

Podeli:

Popularna pevačica Tejlor Svift i sportista Travis Kelsi više se ne kriju od radoznalih pogleda, pa su razmenjivali poljupce pred svima, nakon pobede njegovog tima i kvalifikacije za Super Bowl.

Pevačica redovno prati i podržava svog dragog na utakmicama, a od februara će oboje biti zauzeti obavezama. Međutim, sudeći po emocijama koje više ne kriju u javnosti, sigurno će se snaći i u tom periodu, a Tejlor će definitivno morati da bude na relaciji Tokio - Las Vegas ukoliko želi da podrži dečka u najvažnijoj utakmici.

S obzirom na to da kamere prate svaki pevačicin pokret na utakmicama na kojima je smeštena u VIP sektoru, zabeleženo je i kako se nervirala i u kameru govorila: "Odlazi, molim te".

Njih dvoje su trenutno najpopularniji američki par, a njihovo razmenjivanje nežnosti pred svima oduševilo je obožavaoce koji navijaju da ih uskoro vide pred oltarom, iako su nedavno demantovali da su se verili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare