Godišnji horoskop za 2020. godinu - Bik

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Četvrtak, 27.12.2018.

15:12

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Bik

Podeli:

Ljubav

Oni koji su u emotivnim i bračnim vezama tokom nastupajuće godine klackaće između potrebe za dubljom povezanošću sa partnerom i potrebom za više lične slobode. Uran u vašem znaku će vam u emotivnim odnosima čas biti saveznik, čas neprijatelj. Iskoristite pozitivni deo njegove prirode tako što ćete više sa voljenom osobom uživati u promenama, dešavanjima, zajedničkim putovanjima, novim i boljim načinima da ulepšate vaš odnos. Smanjujte tenziju, i ne dolivajte ulje na vatru u napetim momentima. Kod slobodnih Bikova ljubavni noviteti u ovoj godini najviše idu kroz poslovni segment i preko društvenih mreža. Mart može biti jedan od „vrelih“ meseci za vas, a jaka dešavanja vas očekuju i u periodu april – jun 2020-e godine. Moguće je da u ovim mesecima obnovite komunikaciju sa bivšim emotivnim partnerom, ali se ona može završiti isto tako brzo i neočekivano, kao što je i započela. Još jedan dobar period za nove emotivne početke jeste tokom oktobra i na samom kraju godine.

Posao

Poslovno je pred vama jedna dosta jaka godina. Bez obzira da li ćete se odlučiti da ostanete tu gde jeste ili da napravite neke radikalne promene – potpuni poslovni zaokret, promenu radnog mesta, preseljenje zbog posla – apsolutno ste podržani i vaši planovi mogu krenuti ka ostvarenju. Naročito je za ovako nešto pogodan period tokom prolećnih meseci. Još jedan dobar momenat za velike promene je u periodu avgust – oktobar 2020-e godine. Vaši ciljevi jesu podržani tokom nastupajuće godine, pogotovo ukoliko duže vreme radite na njima. Možete se uključiti u projekte koji će od vas zahtevati veliku posvećenost. Finansijski je ovo stabilna godina, naročito njen drugi deo.

Zdravlje

Osetljivi su krvni sudovi, vene i cirkulacija a moguće je da će biti i problema sa oscilacijama pritiska. Takođe, nivo stresa će biti pojačan pa je potrebno pronaći način da se opustite. Za promene u načinu ishrane najbolji je prolećni period.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare