Godišnji horoskop za 2020. godinu - Lav

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Četvrtak, 27.12.2018.

15:16

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Lav

Podeli:

Ljubav

Saturn će ući u vaše polje partnerstava na proleće, a njegov tranzit zajedno sa Marsom kroz april I maj mesec staviće mnoge odnose na test trajnosti, stabilnosti I ljubavi. U suštini, prvi deo godine je prikazan kao često nemiran – partner I vi nećete biti lagani jedno drugom I kompromis će biti neophodan začin za očuvanje vašeg odnosa. No, sa druge strane – ova “nemirna vremena” iznedriće I velike promene – kod nekih od vas će doći do početka zajedničkog života ili braka. Drugi deo godine je mirniji u vašim emotivnim relacijama, najpre iz razloga što će vaša pažnja biti usmerena na drugu stranu – ka poslovnom segmentu. Slobodni Lavovi – godina pred vama doneće mnogo zabavnih momenata, dosta druženja I izlazaka ali I odnosa koje bismo najpre mogli da okarakterišemo kao neobavezne I prolazne, koji će vas “zadržati” samo za kraće vreme. Jače šanse za prave emotivne konekcije postoje tokom proleća – najpre u aprilu I maju mesecu, a onda tokom septembra I oktobra 2020-e godine.

Posao

Za vas je ovo jedna od jačih poslovnih godina – Ne znači da će biti iole lagana, ali ovo jeste period u kojem će se od vas zahtevati odgovornost I posvećenost što će rezultovati jakim poslovnim šansama I prilikama da napravite velike promene. Mnogi od vas će tokom 2020-e promeniti radno mesto, započeti sa privatnim poslom ili napredovati u karijeri. Najznačajniji je drugi deo godine, koji će istovremeno biti izuzetno naporan I zahtevan, ali I postaviti prave temelje za vašu poslovnu budućnost. Finansijski, ovo je godina u kojoj ćete solidno zaraditi ali istovremeno I godina u kojoj morate pametnije I štedljivije raspolagati novcem. Moguće su zarade I od dodatnih ili dopunskih poslovnih angažmana.

Zdravlje

Godina u kojoj je potrebno menjati životne navike da biste se osećali I funkcionisali bolje. Drugi deo godine donosi pojačan stress I jače trošenje energije, pa će u tom periodu I vaš imunitet biti poljuljan. Mogući su problemi I sa kičmom, srcem I krvnim sudovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare