Aktuelno

LAV

Četvrtak, 22.12.2022.

12:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Kreće serija veridbi tokom proleća i leta sledeće godine. Od marta vas očekuje veliko nasledstvo, ali neki Lavovi će upasti u kredite.

Kad je zdravlje u pitanju, trebalo bi više da mu se posvetite.

Ljubav

Pluton ulazi u znak Vodolije i vaše polje partnerstava već u drugom delu januara – ukazujući na to da je u postojećim emotivnim relacijama došlo vreme za dublje, korenitije i intenzivnije promene.

Da li ovo može destabilizovati vaše veze/brakove? Pa, samo i isključivo ukoliko partner i vi niste spremni ili da radite na odnosu ili da napravite novi korak u vašoj vezi. Ukoliko postoji neka problematika u odnosu, a partner i vi ne želite da se bavite rešenjima – onda obratite pažnju na period februar – april, jun – jul, kao i na novembar 2024. koji su posebno izazovni za vaš odnos. Inače, stabilne veze od maja ulaze u fazu koja donosi veridbe, zajednički život ili brak.

Generalno, drugi deo godine vam je znatno bolji po pitanjima partnerstava. Slobodni Lavovi – prave ljubavne prilike se za vas otvaraju već od februara meseca, mada je period kasno proleće i celo leto – baš onaj pravi za ljubav. Ovo je godina kada vam je društvenost pojačana do maksimuma pa će ljubavi ići preko prijatelja, društvenih konekcija ili društvenih mreža. Možete do kasnog proleća imati i zov prošlosti, pa čak i obnoviti vezu sa bivšim partnerom.

Posao

Poslovno više nego dobra, ali finansijski ne baš sjajna godina je pred vama. Ovo potonje ne znači da ćete manje zaraditi, već da će vam troškovi I dugovanja pojesti dobar deo novčanog kolača.

Finansijski će biti zahtevniji januar, avgust, kao I poslednja dva meseca 2024. Što se posla tiče – promene koje dugo očekujete startovaće od sredine proleća I koliko god da im se nadate – I sami ćete biti iznenađeni brzinom dešavanja.

Lavovi od proleća mogu promeniti radno mesto, firmu ili pokrenuti privatni posao – ali uz udruživanje sa nekim. Ulazite u ciklus velikih promena, koje će biti još izraženije tokom 2025.

Zdravlje

Sve do proleća imunitet je nešto slabiji, I postoji sklonost ka virusnim prehladama, infekcijama, upalama. Nakon toga popravljanje zdravstvenog stanja, poslednjih par meseci mogu doneti tegobe sa kičmom.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare