LAV

Kreće serija veridbi tokom proleća i leta sledeće godine. Od marta vas očekuje veliko nasledstvo, ali neki Lavovi će upasti u kredite.

Kad je zdravlje u pitanju, trebalo bi više da mu se posvetite.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Kreće serija veridbi tokom proleća i leta sledeće godine. Od marta vas očekuje veliko nasledstvo, ali neki Lavovi će upasti u kredite.

Kad je zdravlje u pitanju, trebalo bi više da mu se posvetite.

Ljubav

Saturn izlazi iz vašeg polja partnerstava početkom marta 2023. godine. Prošli ste kroz neke teške emotivne lekcije koje su uključivale i teškoće ali i preispitivanja odnosa u kojem ste – kod nekih parova je došlo do odvajanja, drugi su stavili na prvo mesto odgovornost prema odnosu i nastavili dalje. Da li to znači da su vaše emotivne veze i brakovi sigurni tokom 2023. godine?

Pa ne baš – Uran je i dalje u vašem polju statusa, a od maja meseca će mu se pridružiti i Jupiter, tako da ćemo još jednu turu "čišćenja" odnosa koji su ispunili svoju svrhu imati i na dalje. No, isto tako – baš ove pozicije planeta doneće i seriju veridbi ili ulaska u brak od sredine proleća, tokom leta i početkom jeseni. Tokom retrogradnog kretanja Venere u vašem znaku u periodu jul – septembar neka zauzeti obrate pažnju na potencijalna ljubavna iskušenja koja se mogu pojaviti i napraviti im "dar-mar". Što se tiče slobodnih – od marta pa do polovine jula imate prilično dobar period za ljubav.

Biće tu i onih "pravih" priča kojima ste se nadali (naročito tokom marta i maja), a doduše – biće i po koji ljubavni promašaj, ali ništa što vi nećete moći lako da ostavite iza sebe i prevaziđete. Retrogradna Venera u vašem znaku od polovine jula pa sve do polovine septembra itekako može doneti i ljubavne povratnike, ali i nove emocije – samo je veliko pitanje koliko dugo će se ove osobe zadržati u vašem životu….i koliku će vam emotivnu štetu napraviti.

Oktobar je izrazito ljubavno povoljan za vas – veze započete u ovom mesecu obeležiće vaš život i doneti vam velike emocije i strast.

Posao

Saturn u znaku Riba od marta, a vašem polju ostavina, nasledstva, tuđeg novca, kredita, pozajmica i dugova – govori da ćete ovim pitanjima i segmentima morati da se bavite tokom 2023. godine. Ostavine i nasledstva mogu biti aktuelizovana u drugom delu godine, naročito od jeseni a što se tiče kredita i pozajmica – oni vam se ne preporučuju tokom 2023. godine.

Ovo je godina u kojoj morate poštovati vrednosti i naučiti da baratate njima na pravi način. Posebno oprezni budite sa troškovima tokom letnjeg perioda. Što se posla tiče, prisustvo Jupitera od maja, zajedno sa Uranom u polju pozicije i karijere govori o tome da će se sve lavovske ambicije snažno probuditi od tog perioda i da vam slede priznanja, uspesi, bolje poslovne pozicije, napredovanja, velike pozitivne promene i saradnje sa inostranstvom.

Zdravlje

Zdravlje – i mentalno i fizičko – treba da vam bude od prioriteta tokom 2023. godine. Menjajte navike, krećite se, relaksirajte. Oni sa hroničnim bolestima imaće češće tegobe – naročito ako boluju od kičme, želuca, krvnih sudova, pritiska.

Venerasapapilotnom.com