STRELAC

Konačno preuzimate odgovornost u ljubavi. Februar je povoljan, jer vas očekuje poslovno uzdizanje.

Imaćete problema sa stomakom.

Horoskop godisnji | Autor horoskopa: Astrolog Olga Savić Venerasapapilotnom.com

Konačno preuzimate odgovornost u ljubavi. Februar je povoljan, jer vas očekuje poslovno uzdizanje.

Imaćete problema sa stomakom.

Ljubav

Godina preuzimanja odgovornosti. Odgovornost prema primarnoj porodici i njenim članovima (u zdravstvenom ili finansijskom smislu), odgovornost prema porodici koju ste stvorili ili tek imate nameru da stvorite tokom ove godine, odgovornost u smislu kupovine ili prodaje nekretnine, rešavanja imovinskih pitanja….godina u kojoj odrastate i postajete zreliji. Do polovine maja dok je Jupiter u vašem polju radosti, uživanja, ljubavi, dece – sve će uglavnom ići jednostavnije I uz mnogo vašeg nadaleko čuvenog optimizma i lepršavosti.

Ovo je odličan period za veridbe, venčanja, početak zajedničkog života, za prinove – dobro vreme da u ljubavi i sa partnerom uživate (ne računajući januar koji i neće biti baš Bog zna šta), rešavate probleme ako ih je bilo, stabilizujete odnos ili ga podignete na viši nivo. I za slobodne je ovo fino vreme – neki će se vraćati bivšim partnerima i obnavljati emotivne priče, drugi će pronalaziti nove emotivne interese i ući u veze koje mogu krenuti baš lepo, sa puno strasti i dobre energije. Od polovine maja pa do kraja godine – odgovornost će zameniti uživanje.

Vaš vladar ulazi u polje obaveza i odgovornosti i zajedno sa Saturnom iz vašeg polja porodice i temelja – deluje na vas u smislu da se od vas traži pojačana zrelost, posvećenost u braku I emotivnim relacijama. Od polovine jula do polovine septembra moguća je pojačana problematika i rasprave, pa u nekim slučajevima – i prekidi odnosa. Jesen je mirna. Drugi deo septembra i novembar slobodnima daju solidne ljubavne prilike.

Posao

Dok će januar proteći prilično mrljavo, od februara i tokom marta vi imate poslovno uzdizanje i u ovom periodu rešavaćete sve vezano za poslovna partnerstva i saradnje, ali na jedan lakši i jednostavniji način. Od aprila ulazite u fazu ozbiljnijih poslovnih dešavanja koja će rezultovati vašom potpunom posvećenošću poslu I obavezama od polovine maja meseca.

Bilo da ste privatnik ili radite za drugog – očekuje vas mnogo napornog rada i truda, velike okrenutosti ka obavezama…dok finansijskim delom baš I nećete biti zadovoljni. Čak i da zarađujete više nego dobro – troškovi, najpre oni vezani za stambeni prostor, ili za članove porodice – biće prilično veliki. U avgustu i prvom delu septembra – nezadovoljstvo poslom ili poslovna problematika, kao i lošije finansije. Jesen je bez velikih dešavanja i promena.

Zdravlje

Stomačni deo će vam biti osetljiv, kao i kičma i zglobovi - naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka. Kod mlađih – sklonost ka povredama i osetljivost respiratornog sistema.

Venerasapapilotnom.com