Aktuelno

STRELAC

Četvrtak, 22.12.2022.

12:39

Izvor: B92

Default images

Podeli:

2024. bismo mogli nazvati gorko – slatkom godinom za vaše emotivne relacije.

Ljubav

2024. bismo mogli nazvati gorko – slatkom godinom za vaše emotivne relacije. Oni u dužim emotivnim vezama mogu poželeti da tokom ove godine „spuste sidro“ i uplove u avanturu zvanu zajednički život/brak (najjači period za tako nešto je proleće-leto) – ali će brzo shvatiti da to ne nosi samo srčiće i sreću, već da je potrebno mnogo posvećenosti, odgovornosti i kompromisa.

U svakom slučaju – ova godina traži da povučete konkretne poteze i dignete odnos na viši nivo. Što se brakova tiče – postoji problematika koju bilo partner bilo vi (a možda i oboje) uporno gurate pod tepih i izbegavate.

To mogu biti loši porodični odnosi ili neki vid sumnje jedno u drugo – u svakom slučaju, vreme je da ovo rešavate ukoliko ne želite da drugi deo godine (od ulaska Jupitera u znak Blizanaca) ne iznese na površinu svu problematiku „u punom sjaju“. Slobodni Strelčevi – godina pokreta i dešavanja, pojačane društvenosti i mnogobrojnih ljubavnih prilika je pred vama. Iako ćete imati po koji osvrt ka prošlosti, suština 2024. je da idete napred. Ako želite da se trajnije i ozbiljnije vežete za nekog – period za to je proleće i leto.

Posao

Iako će novčani prilivi biti znatno uvećani tokom 2024., nećete baš moći da se pohvalite finansijskom stabilnošću – najpre zbog znatno pojačanih troškova koji se vezuju za kuću I članove porodice, ali I zbog vaše potrebe da preterate I ne uskratite sebi ništa.

Što se posla tiče – moguće su promene radnog mesta ili firme – nove prilike vam se mogu neočekivano otvoriti. Period od juna je posebno dobar za promene, kada ćete prestati da se osećate kao da vas situacije konstantno koče i usporavaju I da se konstantno vrtite u jednoj te istoj ustaljenoj rutini. Kreativni poslovi vam donose zadovoljstvo i bolje prihode.

Zdravlje

Stres je i tokom 2024. pojačan, što može uticati na stanje imuniteta. Bićete podložni virusnim i bakteriološkim infekcijama a hroničnim bolesnicima tegobe mogu biti pojačane.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare