Aktuelno

Veliki nedeljni horoskop: Rakovi započinju tajne odnose, Lavove očekuju ogromni troškovi

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period 29.08. do 04.09.2022. godine. Astrolog Olga Savić, Venerasapapilotnom.com

Nedelja, 28.08.2022.

10:37

Izvor: B92

Veliki nedeljni horoskop: Rakovi započinju tajne odnose, Lavove očekuju ogromni troškovi

Podeli:

OVAN

Hrana

Povremeni problemi sa varenjem uglavnom će biti prouzrokovani stresom, i možda time što ćete jesti „s nogu“, brzinski. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena i ne preskačite obroke.

Ljubav

Energija strasti, akcije i dešavanja jeste prisutna u emotivnim relacijama. Ono što vam ne ide baš na ruku je komunikacija. Jer, koliko god se bilo partner, bilo vi trudili da se razumete i sporazumete – često ćete se saplitati na sitnim stvarima, belim lažima, malim rečima i postupcima koji umeju da ubodu. Na svu sreću i potencijalne rasprave ili nerazumevanja isto će biti sitni i prolazni. Slobodni Ovnovi – vi se osećate vrlo dobro u svojoj koži, raspoloženo, podstaknuto, aktivirano, uključeno. Aktuelna su nova poznanstva, ali i kontakti preko društvenih mreža, prijatelja, na odmoru, kraćem putovanju....ma gde god poželite.

Posao

Organizacija i poslovna svakodnevica će biti protkane konstantnim promenama, žurbom i nervozom. Za nešto od ovoga ćete biti krivi vi, jer biste da obavite sve sad i odmah, a skloni ste i da prihvatate obaveze za koje znate da ćete ih teško uklopiti u postojeći dnevni raspored. Za nešto će pak biti krive okolnosti, kolege i saradnici – sa njima ćete se teško uklapati i verovatno isto tako teško pronalaziti zajednički jezik. No, i pored uzburkanosti – pred vama je nedelja u kojoj ćete napraviti ozbiljne pomake na bolje.

Zdravlje

Dosta stresa, povremeni problemi sa sinusima i osetljivost respiratornog sistema, glavobolje.

*ALT

BIK

Hrana

Obroci sa više vrsta povrća i grilovanim mesom – ćurećim ili pilećim. Paste, jogurt, kiselo mleko, sir, što više salata. Od voća – kruške, lubenice, šljive. Ne opterećujte stomak teškom hranom.

Ljubav

Kakva god da je situacija u vašim partnerskim odnosima – vi ćete samo polovično biti zadovoljni. Nešto tu fali ili smeta – ne mora da znači da je to vezano za odnos sa voljenom osobom, već je moguće da spoljašnja dešavanja utiču na vas. Partner je dosta nervozan i trenutno vam ne pomaže da biste se osećali lagodnije i bolje. Između vas dvoje je malo verovatno da bi došlo do nekih rasprava, ali svejedno – situacija baš i nije blistava. Slobodni Bikovi – potencijalni ulasci u emotivne priče su obojeni impulsivnošću, intenzitetom i strastima. Male su šanse da ove priče budu ono što zaista želite.

Posao

Poslovno, kao nešto malo bolja situacija nego u prethodnom periodu. No, teško je da ćete vi biti mirni i spokojni u ovom segmentu. Mogu otpočeti neki dogovori sa šefovima vezani za finansijski deo, ali i da uspete da isterate svoje – to poboljšanje će biti minimalno. Na poslu će vam ili biti do zla Boga dosadno ili nećete znati gde ćete pre od obaveza. Pa kako kome zapadne. Neke osobe u poslovnom okruženju vas mogu prilično nervirati a generalno – komunikacija sa kolegama i saradnicima neće biti baš sjajna.

Zdravlje

Pojačan umor, mogući problemi sa hormonima i žlezdama.

*ALT

BLIZANCI

Hrana

Prija vam kaloričnija hrana, što mlađim Blizancima neće smetati, ali bi stariji ipak trebali da povedu računa o holesterolu i šećeru. Mlađi – ne preterujte sa brzom hranom I grickalicama.

Ljubav

Kod Blizanaca koji žive zajedno ili su u braku i na dalje postoji šansa za povišenu energiju i nervozu u domu. Takođe, porodični sektor može biti izvor nervoze koja će se prelivati na vas. Doduše, za pojedine momente ćete i vi biti krivi jer ćete reći ili uraditi bez razmišljanja nešto što će „podbosti“ drugu stranu. Oni u vezama – koliko god se trudili (ili ne trudili) da balansirate, komunikacija sa partnerom će povremeno biti zategnuta. Slobodni Blizanci – e, vama je dobro. Zaljubljivali se ili ne zaljubljivali – vi ćete se provoditi taman onako kako vama odgovara, neće vas držati mesto i imaćete mnogobrojne kontakte.

Posao

Fokus i organizacija će vam predstavljati problem – letećete sa jedne obaveze na drugu, razgovarati sa mnogo ljudi, usput završavajući privatne poslove – što će se povremeno pretvarati u opštu papazjaniju u kojoj ćete blokirati sami sebe. Vaša potreba da radite više stvari odjednom pokazaće se vrlo brzo kao izvor napetosti, stresa i grešaka. Imate dobru energiju, mnogo snage i volje – zato nemojte saplitati sami sebe – odredite prioritete i držite ih se. Isto tako – ne dozvoljavajte distrakcije sa strane.

Zdravlje

Povrede, nervoza, osetljivost respiratornih organa.

*ALT

RAK

Hrana

Apetiti su vam dosta umereni u ovom periodu, a kod nekih mogu biti i umanjeni zbog pojačane nervoze. Potrudite se da na vašem stolu češće bude sveže povrće, salate.

Ljubav

Mars, koji vam se nalazi iza leđa (i tu će biti još sedam meseci) vladar je vašeg polja ljubavi i uživanja, pa nije ni čudno što će mnogi Rakovi, bilo da su u paru ili solo – biti i sada ali i u narednom periodu pred velikim iskušenjima da naglavačke zarone u tajni odnos. Ukoliko u ovoj nedelji nešto pokrećete – to je vezano ili za osobu iz vaše prošlosti ili za nekog koga duže vreme poznajete. Započete veze tajnog tipa doneće vam veliki intenzitet, jake strasti ali i mnogobrojne komplikacije – ovo je potrebno posebno naglasiti Rakovima koji su već u vezi. Jer, ko u tajnu vezu srlja – itekako može da nadrlja.

Posao

Ovo vam baš i nije najspektakularniji poslovni period. Nije poenta u tome da li ćete nešto ostvariti, rešiti i završiti – već na koji ćete način doći do toga. A to će uglavnom biti najteži, najkomplikovaniji i najstresniji način. I izvesno je da ćete, koliko god želeli da požurite – kasniti, ponavljati situacije ili jurcati u pokušajima da stignete rokove. Obratite pažnju na dogovore koje sada sklapate – moguće je da će se pojaviti drugačije okolnosti od dogovorenih ili da ćete očekivati previše a dobiti premalo.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, nervoza, osetljivost sinusa i respiratornih organa.

*ALT

LAV

Hrana

Umanjite unos mesa i prerađevina, manje konzumirajte mleko a više mlečne proizvode (one sa smanjenim procentom mlečne masti) i sakrite slatkiše od sebe. Češće uzimajte sveže voće i povrće.

Ljubav

Potrebe i želje će biti jake – ali to ne znači da će i realizacija biti takva. Sve što budete dobijali od strane voljene osobe biće vam premalo, nedovoljno. Osećaj neispunjenosti, možda i nesigurnosti – trenutno je dosta snažan – pokušajte da u trenucima takvih „padova“ ne pokvarite i partnerovo i svoje raspoloženje kritikom i nervozom. Nešto više zajedničkih aktivnosti – najbolje druženja sa prijateljima – i ova se negativna energija može ublažiti. Što se tiče slobodnih Lavova – preko prijatelja ili društvenih mreža mogli biste ostvariti neku komunikaciju. Ništa specijalno, ali čisto da se nešto dešava.

Posao

Stres i nervoza oko finansija – ili će isplate kasniti ili jednostavno – ono što zaradite će vrlo brzo pojesti troškovi. Okreni, obrni – novac vam se teško zadržava u džepu u ovom periodu. Možete otpočeti neke pregovore ili dogovore – očekivanja su vam dosta velika, ali ne računajte da će se ovo rešiti brzo i bez problema. Obaveza na dnevnoj bazi je ili previše ili premalo. Previše – donosi vam rastrgnutost i pokušaje da se organizujete. Premalo – naglašena nervoza jer se pribojavate za svoj posao.

Zdravlje

Povremeni problemi sa stomakom i varenjem. Osetljivost na stres.

*ALT

DEVICA

Hrana

Posebnu pažnju treba u ovom periodu obratiti baš na ishranu. Trudite se da budete umereni i da izbegavate one namirnice za koje znate da vam opterećuju varenje i želudac.

Ljubav

Tajne, partnerove ili vaše (a možda obe varijante kod nekih parova) i dalje su centralna tema vašeg odnosa. Nije nemoguće pronaći rešenje, ali će se do njega teško doći. U svakom slučaju – o ovim situacijama ćete pričati i na dalje – pa pokušajte da rešite sve što je u vašoj moći. Ukoliko ste u odnosu u kojem ne postoji ništa što treba „osvetliti“ – i vi ćete imati trzavica, ali će se one vezivati za nemogućnost dogovora oko finansija, dece, planova. Slobodne Device – kontakti preko poslovnog segmenta mogu biti interesantni za neke od vas. Za sada neka sve bude samo na nivou komunikacije, ne žurite nigde.

Posao

Pritisak kroz posao je prilično jak, ali vi za sada uspevate da se izborite na pravi način. Doduše, sa velikom mukom jer je problem u vašoj organizaciji. Koliko god da pokušavate da napravite neki red i raspored – konstantno imate distrakcije, neplanirana „upadanja“ od strane situacija i osoba kojima je neophodno da posvetite svoju pažnju odmah. Finansijski segment može krenuti napred, pa zakočiti – nešto zbog kašnjenja isplata koje čekate, a dosta toga odlazi na troškove koji su neuobičajeno jaki.

Zdravlje

Problemi sa varenjem, osetljivost stomaka. Takođe –moguće prehlade.

*ALT

VAGA

Hrana

Bilo bi dobro da u ovoj nedelji pokušate da ne odstupate od nekih zdravih smernica koje već neko vreme pokušavate da praktikujete. Naročito će vam bolna tačka biti sve vrste slatkiša, torti, sladoleda.

Ljubav

Skoro pa svaki razgovor i pokušaj dogovora sa voljenom osobom imaće u početnoj fazi blokadu, problem ili nerazumevanje. Ovo se može i da ispraviti kasnije, ali ćete oboje morati da malo balansirate i prilagođavate se. Doduše, vi ćete imati veću ulogu u svemu ovome i od vas će više zavisiti koliko brzo ćete uspeti da se uklopite. Odnos sa partnerom tokom ove sedmice je „skokovit“ – u nekim danima ste odlično, u drugim nezadovoljni i teški. Slobodne Vage – nisu ovo neki spektakularni dani da se zaljubljujete i otpočinjete nešto novo. Staro još i kako tako – ali i to će ići promenljivo i teško.

Posao

Merkur koji je prešao u vaš znak odličan je za dogovore, za kompromise, za lepe i opuštene razgovore sa saradnicima. Njegov dobar kontakt sa Marsom daće vam probojnost, elan, snagu izgovorene reči, brzo shvatanje i prilagođavanje. No, taj isti Merkur je već u retrogradnoj senci i u opoziciji sa Jupiterom iz polja partnerstava – pa iz tog razloga svaka priča i dogovor koji sada napravite mogu imati odlaganje, prolongiranje, čekanje koje je duže od onog na šta računate. Naravno, i prejaka očekivanja.

Zdravlje

Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

*ALT

ŠKORPIJA

Hrana

Možda biste vi i uspevali da pobegnete od iskušenja kada je ishrana u pitanju, da nije pojačanih društvenih aktivnosti. A u društvu se tako slatko jede, jel da? I svi apetiti se otvore i pojačaju.

Ljubav

Kako god okrenuli, Škorpijama – bilo da su slobodne ili zauzete nikako da naleti neki, iole duži dobar emotivni period. U suštini, dokle god ste pod kvadratnim uticajem Saturna (do marta iduće godine) – on će vas „terati“ da preispitujete same temelje odnosa (kod zauzetih) i da rešavate da li ostajete i opstajete ili odlazite. Kod slobodnih donosiće ponavljanje iskustava, učenje na greškama, ulaske u slične priče – sve dok ne naučite da cenite na prvom mestu sebe, a onda i odgovornost koju svaki odnos donosi. I jednima i drugima je ova nedelja onako, mnogo bolja za posao nego za ljubav. Jer ljubav može donositi sada samo strasti, nervozu, komplikacije i promene planova u trenutku.

Posao

Kada je posao u pitanju, imamo potpuno drugačiju priču. Doduše, vi ćete kao po običaju žuriti i pokušavati da radite više stvari odjednom, ali će vas situacije usporavati taman koliko je potrebno da se bolje organizujete i ne napravite neki propust. Obaveza će biti zaista puno, a verovatno ćete vi u sve ovo pokušavati da uklopite i neke lične obaveze i prioritete. Sa manjim ili većim uspehom. Ono što jeste povoljno je stanje finansija koje se može snažno „cimnuti“ na bolje. Samo nemojte sve potrošiti.

Zdravlje

Sklonost prehladama.

*ALT

STRELAC

Hrana

Pokušajte da izbegavate prezačinjenu hranu, prženo ili pohovano meso, slatkiše. Znam da će vam sve ovo privlačiti pažnju i otvarati apetit, ali se trudite da budete umereni.

Ljubav

Oni koji su u emotivnim relacijama – pa, solidna nedelja. Nije savršena zbog povremenog manjka razumevanja i nemogućnosti da se sporazumete oko nekih sitnica, planova, vremena – ali se ovo da brzo i prilično lako „Ispeglati“ i rešiti. Dozvolite jedno drugom da budete povremeno u pravu i da vodite – i sve će to biti mnogo jednostavnije. Kod nekih – možda ćete jedno drugom prebacivati da provodite previše vremena sa prijateljima a da odnos stavljate na drugo mesto. Slobodni Strelčevi – sve što je vezano i za provod i za uživanje i za ljubav sada je tako zanimljivo i inspirativno. Ma, uživajte.

Posao

I na dalje će se u odnosu sa šefovima, saradnicima, kolegama – provlačiti povremeno doza nervoze, impulsivnosti i nerazumevanja. Ovo može uticati na vas u smislu da će vam donositi distrakcije i nefokusiranost, pa ćete biti skloni greškama i propustima. Takođe, obaveza je zaista puno i neke od njih vam mogu biti prilično zahtevne i naporne. Ukoliko pravite dogovor ili potpisujete neki tip ugovora – potrudite se da dobro proučite svaku stavku – da ne biste kasnije bili neprijatno iznenađeni.

Zdravlje

Sinusi, respiratorni organi.

*ALT

JARAC

Hrana

Pritajena nervoza koja čuči u vama prosto traži da bude „zatrpana“ kroz neke sočne, bogate i ukusne zalogaje. No, za vas bi ipak mnogo bolja varijanta bila – manji a češći obroci tokom dana.

Ljubav

Verovatno ništa neće ići onako kako ste vi zamislili i isplanirali kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Postojaće neka prepreka – da li kroz prošlost i dešavanja iz nje, da li kroz lošiju komunikaciju, da li kroz nemogućnost da budete otvoreni jedno prema drugom, da li kroz situacije da će pokušaji prilagođavanja, partnerovi ili vaši – biti slabi i nedovoljni da situaciju zaista pokrenu i reše. Što se slobodnih Jarčeva tiče – ni kod vas nemamo posebno inspirativna dešavanja. Sve što se vezuje za prošlost sada vas sputava, koči, vraća korak unazad. Nikako da se otrgnete i istinski nastavite dalje.

Posao

Ulazak Merkura u polje karijere bi kao trebao da pokrene dogovore, saradnje, komunikaciju, odnos sa nadređenima....U realnosti, malo je verovatno da će se išta značajnije pomeriti, bar ne još neko vreme. Mars u polju poslovne svakodnevice sa jedne strane će doneti napete momente sa kolegama i užurbanost kada su obaveze u pitanju, a sa druge – ipak će vam dati dovoljno elana, volje i potrebe da se usmerite na svoje ciljeve. Finansijski segment je još uvek u blagom padu, ali se polako oporavljate.

Zdravlje

Mogućnost povreda i osetljivost disajnih puteva. Stariji – reuma.

*ALT

VODOLIJA

Hrana

Bilo bi idealno da se na vašem meniju nađe riba, rečna ili morska. Takođe, zeleno lisnato povrće će vam jako prijati. Ako nema zelenog lisnatog – ima grilovanog! Samo da je povrća što više! I vode.

Ljubav

Male su razlike u odnosu na prethodnu nedelju kod onih u emotivnim relacijama. U nekim momentima ste sjajno, u drugima ne baš. Neki tip osujećenosti, odvojenosti, distance – s vremena na vreme mora postojati, pa čak i da ste partner i vi non stop zajedno. Ono što će vas i dalje vući jedno drugom i spajati jeste strast. Ona je živa, budna i vrlo jaka. Emotivne teme i dileme lakše će se prevazići kada vatra gori između vas dvoje. Slobodne Vodolije – emotivna osujećenost. Možete vi i da upoznajete nove ljude i da ulazite u raznorazne tipove odnosa – ali nećete imati osećaj da ste istinski zadovoljni i srećni.

Posao

Poslovno – ovo je jedna vrlo živa i aktivna nedelja u kojoj će vam bukvalno svaki trenutak biti ispunjen dešavanjima. Ok, moraćete paralelno sa poslom da se bavite i nekim ličnim, privatnim obavezama, ali suština je ista – nema mira i odmora za vas. Računajte na sto i jednu promenu i preokret u poslednjem trenutku, tako da se nemojte mnogo oslanjati niti na tuđe niti na sopstvene planove. Mars i Merkur koji su dobri prema vašem znaku davaće vam snagu, fizičku i mentalnu da sve izgurate kako treba.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe. Osetljivost kostiju i zglobova. Krećite se.

*ALT

RIBE

Hrana

Uzimajte crni, ražani ili hleb od integralnog brašna. Za užinu voće. Meso – grilovano, bareno, isto kao i riba. Bez slatkiša. Još samo ovo da ispoštujete i probava će vam biti savršena.

Ljubav

Period nestabilnosti u emotivnim relacijama, posebno kod parova koji žive zajedno ili su u braku se nastavlja. Suština te nestabilnosti mogu biti tajne, partnerove ili vaše ali isto tako i zajedničke finansije, zajednički planovi i dogovori. Čas ćete imati odličnu komunikaciju, čas ćutanje ili čak prebacivanje, kritikovanje. U nekim momentima može izgledati kao da ne postoji mogućnost dogovora i usaglašavanja ali ćete vas dvoje nekako uspevati da pronađete prostor da se stvari dovedu u balans. Slobodne Ribe – ovo baš i nije period spektakularnih prilika za ljubav. Eventualno neka sitnija dešavanja.

Posao

Sve što se vezuje za partnerstva i saradnje, za kontakte sa drugim ljudima – prilično je zategnuto i napeto, a ni kontakti sa kolegama neće baš uvek biti sjajni. Zajednički imenitelj je nervoza i nerazumevanje, kao i različiti načini funkcionisanja. U segmentu poslovne svakodnevice dešavaju se velike aktivnosti, preokreti, kao da se situacija raščišćava i priprema za velike promene. Vaša je energija dobra i umećete da prepoznate trenutak kada je potrebno povući pravi potez.

Zdravlje

Moguće povrede, kao i manje stomačne tegobe. Posetite zubara, proverite i vid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare