Aktuelno

Za italijanskog zavodnika dugo se verovalo da je gej; sada je pokazao 12 godina mlađu lepoticu FOTO

Nedelja mode u Milanu se nastavlja, a na reviji brenda "Dolče i Gabana" pojavio se i čuveni italijanski zavodnik Mikele Morone (33).

Ponedeljak, 25.09.2023.

13:42

Izvor: superžena

Za italijanskog zavodnika dugo se verovalo da je gej; sada je pokazao 12 godina mlađu lepoticu FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumac je postao miljenik žena nakon uloge u erotskom filmu "365 dana" i od tog trenutka javnost pomno prati svaki njegov korak.

Ni ovog puta nije prošao nezapaženo, a paparaci su zabeležili i njegov dolazak na gorepomenutu modnu reviju. Kako se vidi, Morone nije bio sam, već je ruku pod ruku ušao, kako prenose mediji, s devojkom Moarom Soriom (21).

Par je za ovu svečanu priliku odabrao elegantne odevne kombinacije u tamnim bojama, a najsnažniji utisak ostavila je Moara. Ona je ponela jednostavnu midi haljinu, a celokupno izdanje upotpunila je torbicom od cirkona.

Foto: Profimedia

Podsetimo, za italijanskog glumca se dugo spekulisalo da je gej. Ove glasine su pokrenuli korisnici Instagrama nakon što je Morone objavio zanimljivu fotografiju sa seta.

Međutim, sva nagađanja su pala u vodu, jer je glumac prošle godine obelodanio vezu sa 12 godina mlađom Moarom.

Ko je 12 godina mlađa Moara Sorio?

O Moari se ne zna mnogo, osim da je iz Ciriha, i da radi kao finansijska savetnica. Čini se da ova mlada devojka drži svoj privatni život dalje od očiju javnosti, te da ne dozvoljava medijima da se mešaju u njen odnos sa glumcem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.