Roditeljstvo

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića: "Nemoguće je prihvatiti sve ovo..."

Siniša Mihajlović je preminuo 53. godini života, a sahrana će biti organizovana u ponedeljak, u Rimu.

Subota, 17.12.2022.

10:12

Autor: M. M.

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića:
Foto: EPA/MAURIZIO DEGLI INNOCENTI

Podeli:

Mlađa ćerka Siniše Mihajlovića Virdžinija se oprostila od svog oca. Na svom Instagram profilu objavila je seriju slika sa ocem uz reči:

"Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomešan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao da lebdi. I svako ko te poznaje zna na šta mislim.

Tuga zbog Siniše – oproštajne poruke ne prestaju da stižu

Siniša Mihajlović je najviše voleo Pariz, udvaranje i noć, a bio siguran: "Kad-tad ću biti s njom"

Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati ćerki, zaista mnogo više. Voleo si me neizmerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega, svakoga i svačega. I previše. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve.

"Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Na duši mi je gore, a ja ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajlović. Previše boli, previše. Volim te tata, uvek, uvek, uvek, uvek. Vikaću ti to svaki dan, uveren da će moj vapaj tamo dopreti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi javiti, i dalje si mi toliko potreban", napisala je Virdžinija.

Više pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare