Aktuelno

Tri horoskopska znaka za koja se pare lepe kao lude, imaju najveće šanse da dobiju na lotou

Neki horoskopski znaci jednostavno imaju više sreće od drugih i novac kao da se lepi za njih.

Četvrtak, 30.03.2023.

13:40

Izvor: story.hr

Tri horoskopska znaka za koja se pare lepe kao lude, imaju najveće šanse da dobiju na lotou
Foto: Roman Samborskyishutterstock

Podeli:

Njih sreća prati na svakom koraku, a igre na sreću donose im neverovatne dobitke.

U nastavku vam donosimo tri horoskopska znaka koja imaju najveću šansu za dobitak na lotou.

Strelac

Strelci su rođeni kao dobitnici, bilo kada je reč o primanju poklona, bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom na to da ih krasi neverovatan optimizam, ne boje se da se klade naveliko i riskiraju sve.

Njihova smelost se redovno nagrađuje blagodatima loto bogova i begom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s ovim neočekivanim dobicima je to što ovaj vatreni znak voli da deli, te ako imaju oni, imaju svi oko njih.

Jarac

Jarcima sreća dolazi kasno i sporo. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za nove prilike. Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i da čuvaju svoj dobitak omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za razmnožavanje.

Ribe


Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je reč o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kog drugog znaka, odnosno 11,6 odsto svih dobitaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare