Lepota žene

Novi trend u nezi kože tokom zime: Hidrira kožu i sprečava isušivanje

"Slugging" je novi trend iz sfere lepote koji je stekao veliki broj pobornika na internetu. Reč je o korišćenju vazelina u službi noćneg tretmana kože.

Utorak, 27.02.2018.

13:20

Izvor: Super žena

Novi trend u nezi kože tokom zime: Hidrira kožu i sprečava isušivanje
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ovaj neobičan trend su prvo isprobali bjuti gurui koji su primetili fascinantne rezultate. Koža lica je bila glatka, sjajna i vidljivo oporavljena, uprkos hladnom vazduhu i vetru koji je isušuju.

"Moje lice je bilo lepljivo i sjajno. Izgledala sam poput puža, a u krevet sam legla potpuno razočarana. Ali, ujutru me je dočekao šok: koža mi je bila glatka kao nikad pre. Osećala sam se ponovo rođenom. Nijedna bubuljica mi se nije pojavila”, napisala je jedna zadovoljna korisnica ovog neobičnog tretmana.

U čemu je tajna "slugginga"?

Korišćenje vazelina tokom zimskih meseci je odlično po našu kožu, jer on sprečava gubitak vode, a svi znamo da je ona veoma važna za održavanje elastičnosti, pa i sam mladolik izgled. Iako mnogi stručnjaci iz ove oblasti savetuju korišćenje vazelina, oni napominju da ipak on može da začepi naše pare, zbog svoje gustine, pa ga ne bi trebalo koristiti svakog dana, već nekoliko puta nedeljno ili manje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare