Buduće ministarke doterane došle na sednicu: Jedan stil se posebno istakao, a ova boja dominira FOTO

Nova Vlada Srbije imaće 25 ministarstava, a na čelu devet ministarstava naći će se žene.

Utorak, 25.10.2022.

14:25

Izvor: B92

Buduće ministarke doterane došle na sednicu: Jedan stil se posebno istakao, a ova boja dominira FOTO
Foto: FOTO TANJUG/JADRANKA ILIC/ bg

Podeli:

Dame koje bi uskoro mogle da se nađu na bitnim pozicijama, došle su na sednicu u poslovnim izdanjima. Sednicom dominira crna boja koja odaje utisak elegancije i svedenog stila. U nastavku teksta pogledajte kako su se obukle neke od naših budući ministarki.

Darija Kisić Tepavčević je kandidat za ministra za brigu o porodici i demografiju. Tepavčevićeva je stigla u poslovnom odelu, kombinujući dve boje - crnu i belu. Celokupni izgled upotpunila je crnim salonkama.

Foto: FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bg

Dubravka Negre novo je lice Vlade Srbije, a mogla bi da se nađe na čelu Ministarstva rudarstva i energetike. Dubravka se odlučila za popularnu usku suknju, a ponela ju je u kombinaciji sa zelenom košuljom i crnim sakoom.

FOTO TANJUG/JADRANKA ILIC/ bg

Irena Vujović zadržava svoju dosadašnju poziciju na čelu Ministarstva ekologije. Irena je stigla u takođe crnoj kombinaciji odeće, ali je umesto suknje i haljine odabrala pantalone, a ponela ih je uz bluzu i strukirani, kraći sako.

FOTO TANJUG/JADRANKA ILIC/ bg

Maja Gojković je dugogodišnja srpska političarka, a Maja je kandidat za ministarku kulture. Za sednicu je takođe birala crnu boju haljine midi dužine, a ponela ju je uz baletanke.

Na čelu ministarstava takođe će se naći, Maja Popović, kao buduća ministarka pravde, Tanja Miščević, je kandidat za ministarku za evropske integracije, kao i doktorka Danica Grujičić na čelu Ministarstva zdravlja. Ne bi trebalo zaboraviti ni buduću ministarku poljoprivrede Jelenu Tanasković, kao ni novu ministarku nauke, tehnološkog razvoja i inovacija u budućoj Vladi Srbije - dr Jelena Begović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.