Od najtraženije manekenke do najlepše žene sveta: Rizična haljina lansirala ju je u zvezde FOTO

Polako se približavamo kraju 76. festivala u Kanu, a ove godine smo, pored filmskih premijera, imali priliku i da vidimo defile različitih modnih kombinacija.

Petak, 26.05.2023.

08:20

Izvor: Super žena

Od najtraženije manekenke do najlepše žene sveta: Rizična haljina lansirala ju je u zvezde FOTO

Podeli:

Da li će ova godina u Kanu ostati upamćena i po ikoničnim odevnim kombinacijama – još uvek se čeka, a nadamo se da će poslednji dan festivala, 27. jun, biti pravo iznenađenje za modne kritičare, ali i za redakciju Super žene.

I dok s nestrpljenjem čekamo da se celokupni događaj privede kraju, prisetimo se manekenke Bele Hadid koju je francuska javnost, i te kako, upamtila te 2016. godine.

Prema pisanju "Dejli mejla", crvena rizična haljina "lansirala ju je u zvezde".

Toaleta od satena koja više otkriva nego što pokriva delove tela obezbedila joj je globalnu slavu, a njen izgled bio je pravi šok za posetioce kulturnog događaja. Duboki dekolte i upečatljivi karmin u gorepomenutoj boji postali su sastavni deo Belinog stila.

Od tog trenutka Bela Hadid bila je najtraženija manekenka modne industrije, a 2022. godine ponela je i titulu najlepše žene sveta.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare