Zašto je Megan Foks "loša majka?"

Glumicu Megan Foks retko viđamo u javnosti sa decom, jer, kako je izjavila jednom prilikom, privatni život drži podalje od medija. Međutim, sada su procurele fotografije iz sasvim obične porodične šetnje, a korisnicima Tvitera nije dugo trebalo da upute kritike.

Subota, 10.06.2023.

11:15

Izvor: superžena

Zašto je Megan Foks
Foto: Profimedia

Podeli:

Pored toga što trpi zlonamerne komentare na račun svog fizičkog izgleda, ponašanja i ljubavnog života, Megan Foks se često susreće i sa osudama kada je u pitanju roditeljstvo.

Glumica ima tri sina i ne eksponira ih po društvenim mrežama i medijima, a javnost je, prema datim navodima, etiketira kao "lošu majku" - ne provodi dovoljno vremena sa decom, a na Instagramu nema "ni traga, ni glasa" od njih.

Međutim, nedavno su se na Tviteru pojavile Meganine fotografije, a iz priloženog možemo da vidimo da je reč o sasvim običnoj porodično šetnji - ali ne i za korisnike pomenute društvene mreže.

Javnost je sada kritikuje glumicu zbog načina oblačenja svojih sinova, iako je Megan više puta za strane medije pričala da deci daje potpunu slobodu kada je reč o odabiru odevnih predmeta.

I dok je jedni podržavaju, većina je mahom kritikuje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.