Muškarac se požalio: "Moja žena ne radi, ne kuva i ne čisti za sobom; ja je izdržavam"

Jedan muškarac odlučio je da potraži savet od korisnika Redita, jer njegova suprugu odbija da obavlja kućne poslove i čisti za sobom.

Sreda, 11.05.2022.

08:12

Izvor: index.hr

Muškarac se požalio:
Foto: didesign021/shutterstock

Podeli:

Nemaju dece, supruga ne radi i kod kuće je, te se on brine od zajedničkim finsijama.

"Radim puno radno vreme, a moja žena je kod kuće. U braku smo pet godina. Imam dobro plaćen posao i srećan sam što joj to mogu omogućiti. Nemamo dece, ali ona je neuredna. Znam da to nije najlepša stvar koju možete da kažete svojoj partnerki, ali ona je u stanju da mesec dana hoda po gomili odeće koja se nakupila u našem dnevnom boravku. Danju ne kuva, ne čisti i ne radi bilo kakve kućne poslove", objasnio je na početku.

Kaže da njegova žena celi dan provode na internetu, gledajući Netfliks. S druge strane, kad joj on prigovori da ništa ne radi - ona to poriče.

"Kaže da sama pere veš, da sprema večeru i da po celi dan kuva. Možda ponekad opere suđe uveče, ali uglavnom ga ostavi za sledeći dan", dodao je.

Situacija je eskalirala pre nekog vremena kada suprug nije znao gde da stavi gomilu odeće koja je više od nedelju dana stajala u dnevnom boravku.

"Prigovorio sam joj za odeću, a ona mi je rekla da nije čistačica. Bili smo u hladnom ratu, pa mi je sledeći dan, kad sam se vratio s posla, počela da pokazuje fotografije na kojima čisti. Nisam mogao da se suzdržim, pa sam počeo da se smejem. Rekao sam joj da to što fotografiše za Instagram, ne znači da radi dobar posao po kući", zaključio je.

Komentari korisnika bili su razni, a većina je bila saglasna oko jedne stvari - njegova žena je lenja osoba.

"Zvuči kao nezrela i lenja osoba", "Trebalo bi da počisti ako je već kod kuće i ti je finansiraš", "Ne znam kako si ovo podnosio pet godina", samo su neka od mišljenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.