Zaboravljena mis Amerike zbog fotografija iz bazena ponovo u centru pažnje FOTO

Slike koje je nedavno uradila za magazin "Maksim" prikazala su njenu atraktivnu stranu.

Utorak, 31.08.2021.

13:19

Izvor: superžena

Zaboravljena mis Amerike zbog fotografija iz bazena ponovo u centru pažnje FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Rima Fakih (35) je rođena u malom gradu u Libanu, ali je sa porodicom 1993. godine prebegla u Ameriku nagon dugogodišnjeg građanskog rata u ovoj zemlji.

Američka lepotoca, libanskog porekla, koja je 2010. godine pobedila za mis Amerike, veoma je ponosna na svoje korene: "Uvek ohrabrujem ljude da budu ponosni na to odakle potiču. Super je ako možete da se istaknete", rekla je.

Nije je bilo dugo u javnosti, ali je nedavno pričala za "Maksim" i o svom svom početku u svetu modelinga je rekla: "Imala sam podršku porodice, posebno majke. Sa 19 godina, mami sam rekla da sam spremna i počela sam da se takmičim sa devojkama koje su se takmičile od ranog detinjstva. Bila sam ponosna što učestvujem, budući da nisam imala iskustva", rekla je.

Po njenom mišljenju najteži segment posla je da se očuva samopuzdanje: "Mnoge devojke idu na takmičenje misleći da su lepe devojka sa diplomom i filantropskom pozadinom. Ali brzo možeš da otkriješ da i nisi tako posebna, jer se srećeš sa neverovatnim ženama koje imaju doktorate ili su npr. advokatice..."

Pored manekenstva, učestvovala je i u emisiji "The Choice" i kaže da je bilo veoma zabavno. "Zahvalna sam što sam imala prilike da učestvujem na jednom ovakom projektu sa Karmen Elektrom. Bilo je lepo raditi sa ženama koje su prizemne i jednostave", objasnila je.

Udata je za muzičkog producenta Vasima Slebija, par ima troje dece, a dosta je fokusirana na porodicu i dobrotvorni rad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.