I u džemperu i farmericama Sofija Vergara izgleda vatreno FOTO

Sofija Vergara (50) je još jednom pokazala koliko neverovatno dobro izgleda.

Petak, 02.12.2022.

14:06

Autor: M. M.

I u džemperu i farmericama Sofija Vergara izgleda vatreno FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Jednim selfijem na Instagramu ova vatrena glumica i voditeljka je oduševila pratioce koji su joj uputili more pozitivnih komentara: "Obožavam te", "Nema lepše od tebe", "Bukvalno si savršena", pisali su joj.

Zanimljivo, zvezda serije "Moderna porodica" pozira u pink džemperu i farmericama, ali i dalje izgleda veoma atraktivno.

U više navrata je isticala da ne voli da vežba, ali uvek nađe motivaciju za trening: "Nemam više dvadeset godina, i znam da vežbanje čini razliku. To se najbolje vidi kod muškaraca i žena koji vežbaju. Stvari se počinju menjati i jedino što mogu da uradim je da odem vežbati", pričala je.

Što se tiče ishrane, bazirana je na voću, povrću i mesu: "Jedem voće i povrće i kuvamo meso. Takođe, sladoled i deserte moja porodica i ja jedemo tokom vikenda. Tokom nedelje nastojim malo više da se kontrolišem", priznala je jednom prilikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.