RIBE

Četvrtak, 22.12.2022.

12:41

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Najvažnija će vam biti finansijska stabilnost, što će vas uglavnom i pratiti kroz 2024. godinu.

Ljubav

Jednim delom ste već kroz 2023. naučili (vrlo često I na neprijatan način) da stabilnost partnerskog odnosa u kojem ste zavisi od vas. Dokle god vi pokazujete snagu, strpljivost, odgovornost I posvećenost ka rešavanju bilo kakvog problema – odnos ima šanse da se popravlja I traje.

No, kada Saturn tranzitira kroz polje ličnosti (kao što je kod vas) – u nekom trenutku osetimo da smo “sami” u odnosu I shvatimo da ne želimo više da odnos sa partnerom stavljamo kao prioritet, već počnemo da gledamo sebe.

Takva je situacija kod vas I u 2024. – mnogobrojni brakovi I duže veze su nestali tokom prošle godine, a ni ova nije bolja po tom pitanju – I sve emotivne relacije (a posebno bračne veze) su u nepovoljnoj fazi tokom januara, marta, juna, avgusta, septembra I decembra. Ništa nije nerešivo, ali je potreban veliki obostran trud. Slobodne Ribe – umećete vrlo često da se emotivno zanesete na brzinu – I isto tako brzinski razočarate, pogotovo ukoliko želite ozbiljnu I trajnu priču – jer ćete shvatiti da osobe sa kojima ste ušli u vezu ne žele isto što I vi. Proleće je lep period za ljubav, kao I period septembar – novembar.

Posao

Najvažnija će vam biti finansijska stabilnost, što će vas uglavnom i pratiti kroz 2024. godinu, s tim što morate biti “čisti” po pitanjima zakona. Siva ekonomija I nelegalni prihodi mogu vam doneti zakonska otežanja.

Poslovno – bićete više nego dovoljno angažovani, mada ne baš uvek zadovoljni odnosom nadređenih prema vama. Smatraćete da zaslužujete više (po pitanju finansija ili pozicije – I realno gledano –bićete u pravu), ali ćete teško dolaziti do “opipljivih” potvrda svog rada. Ideje koje imate, a koje se vezuju za pokretanje privatnog posla – možete realizovati od kasnog proleća 2024.

Zdravlje

Problem sa oscilacijama pritiska I cirkulacijom kod starijih. Mlađi bi trebali da više vode računa o imunitetu – ne trošite se do krajnjih granica i neutrališite stres kroz rekreaciju ili opuštanje.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare