JARAC

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:03

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Velika prilika da napravite povoljan dogovor sa poslovnim partnerom. Postojaće nesigurnost do poslednjeg momenta, ali okolnosti su na vašoj strani – ne odustajte! Zadovoljni ste dešavanjima između vas i voljene osobe – neki opuštajući i divni momenti tokom večeri.

UTORAK

Iako tokom ovog dana nemate neke neprijatne situacije, nikako ne uspevate da sebe smirite i da se opustite. Imate osećaj da će vam u poslednjem momentu nešto pokvariti planove. Nemojte propustiti da pokrenete priču sa nekim ko vam je interesantan.

SREDA

Vaša energija je tokom ovog dana u potpunosti usklađena. Vrlo dobro znate šta je potrebno da završite, a znate i način da to obavite što pre, naravno – besprekorno. Osećate ogroman priliv zainteresovanosti, ali i želje prema jednoj osobi koja je od nedavno u vašoj blizini.

ČETVRTAK

Dobar, ali naporan dan je pred vama. Zadovoljni ste komunikacijom sa partnerima, ali vas ona iscrpljuje. Ipak, trudićete se da budete na visini zadatka. Emotivno je ovo ispunjen dan, sitnijih problema će biti, ali ništa što bi moglo narušiti odnos sa voljenom osobom.

PETAK

Obaveza je više nego inače i moguće je da ćete se u toku prepodneva dosta iscrpeti. Koliko god se trudili da ostvarite jedan dogovor, nikako ne uspevate da se usaglasite sa drugom stranom. U emotivnom segmentu je naglašena potreba za romantičnijim trenucima.

SUBOTA

Neki, sitniji prilivi vas mogu obradovati. Aktivni ste u poslovnom segmentu , ali ćete bolje funkcionisati ukoliko niste ograničeni rokovima. Nemojte zanemariti voljenu osobu zarad izlaska ili kontakta sa prijateljima – danas joj je neophodno vaše prisustvo.

NEDELJA

Možda će biti potrebno više truda, ali ćete uspeti da ostvarite svoje zamisli. Želite da se susretnete sa ljudima koje odavno niste videli, pa ćete se truditi da se uklopite i možda zarad toga preraspodeliti svoje slobodno vreme. Divni momenti sa prijateljima i porodicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare