I Supermenu će pronaći manu: Znakovi Zodijaka koji žele savršene partnere i tačka

Ovi znakovi smatraju da će upoznavanje savršenog partnera pozitivno odraziti na njih.

Sreda, 15.03.2023.

14:16

Izvor: 24.sata.hr/Ema Mihanoviæ

I Supermenu će pronaći manu: Znakovi Zodijaka koji žele savršene partnere i tačka
Foto: BearFotos/shutterstock

Podeli:

Uvek žele više od svog suputnika, koliko god oni izvrsni bili. Moraju da pronađu partnera koji je apsolutno idealan u svakom smislu.

Bik


Bikovi su poznati romantičari, pa je logično da traže vezu koja će zadovoljiti sve njihove zahteve. Često stvaraju takvu buku oko idealne veze i partnera tokom života kao samci da se nadaju da će se skrasiti s najboljima.

Devica

Kako Device teže savršenstvu u svemu, tako cene perfekcionizam kod partnera. One žele partnera koji poseduje kvalitete koje nadilaze razumna očekivanja. Zbog svog oštrog uvida i praktičnog pristupa ličnom i poslovnom životu, traže savršenog partnera koji deli njihove vrednosti i filozofiju kada je u pitanju život.

Škorpija

Škorpija se teško zaljubljuje, ali kada se zaljubi, želi da mu partner bude savršen. Sve manje im je neprihvatljivo i ne podnose kada su drugi kritični prema njihovoj vezi ili izboru partnera. Posledično, izbegavaju sve 'sive zone' u početku u vezi kako bi uspostavili potpuno besprekornu vezu.

Strelac


Strelac traži vezu i suputnika koji je neobičan i jedinstven, drugačiji od ostalih. Često na svog ljubavnika gledaju kao na 'trofejnog partnera' kojeg pokazuju javnosti kao izavu da imaju najbolje. Ne pristaju na bilo kakvu obvezu, a kada to već učine, daju sve od sebe, piše Pinkvilla.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare