Veze i odnosi

Ona je skromna, a on najbogatiji fudbaler na svetu: "Ako ništa drugo, ostavila me je zbog Mesija"

Najlepša ljubavna priča o poznatima svakako je ona između Lionela Mesija i njegove supruge Antonele. Njih dvoje su se voleli u detinjstvu dok su još oboje bili veoma siromašni.

Petak, 28.08.2020.

08:43

Izvor: Blic, super zena

Ona je skromna, a on najbogatiji fudbaler na svetu:
Foto: Getty/Michael Steele / Staff

Podeli:

Upoznali su se tako što je Mesi bio dobar prijatelj sa Antonelinim bratom. Čak je u jednom intervjuu priznao da se sa njenim bratom družio kako bi mogao češće da je viđa.

Kada su se Mesi i Antonela upoznali, ona je imala samo osam godina. Mesi je bio fasciniran, pitao je odmah "Ko je to?" kada ju je video. Kasnije mu je ona pisala pisma, a u jednom mu je napisala da će jednog dana da budu vereni.

U tom periodu rađala se ljubav između njih, a oboje su bili u lošoj materijalnoj situaciji. Slični životni putevi su ih sve više zbližavali, dok nije došlo do prekretnice u fudbalerovoj karijeri.

Kada je Mesi otišao u Barselonu 2000. godine, Antonela je osetila problem ekonomske krize. Njena porodica je imala supermarket, ali u vreme krize je bilo velikih poteškoća i mnogo ljudi je kralo. Antonela je počela svoj život bez Mesija. Postala je devojka drugog momka i provela je nekoliko godina s njim, otkrio je njen prijatelj iz tinejdžerskog vremena.

Iako je u medijima do tada objavljivano da je La Negra, kako su Antonelu zvali u rodnom Rosariju, bila jedino s Mesijem i da je to ljubav iz dečačkih dana, ona je imala aferu sa jednim momkom u Rosariju dok je Leo bio u Barseloni kao još mladi fudbaler.

Foto: Getty/Felipe Oliveira / Stringer

Ako ništa, bar me ne ostavlja zbog bilo koga, nego zbog Mesija - poručio je Antonelin bivši nakon ključnog trenutka kojim je as Barse u maju 2005. godine za sva vremena osvojio njeno srce.

A ključni trenutak u ljubavnoj vezi Mesija i Antonele dogodio se u maju 2005. godine, kada je ona prošla kroz težak period, jer je njen najbolji prijatelj umro nakon što ga je pregazio momak koji je vozio pijan. Ona je tada pala u depresiju, prestala je da ide u školu, a to je nateralo Mesija da dođe u Argentinu, samo da bi je pronašao i bio uz nju.

Taj njegov gest bio je kamen temeljac njihove veze. Tri godine kasnije Antonela se preselila u Španiju da živi s Mesijem. Tada je shvatila da je njihova ljubav jaka, pa je odlučila da upiše fakultet u Barseloni i preseli se kod fudbalera.

Mesi i Antonela su 2017. godine u njihovom rodnom Rosariju pred 260 gostiju krunisali svoju ljubav.

Fudbaler je ponosan otac trojice sinova - Tijaga, koji ima (7 godina), Matea (3 godine) i Ćira, kojeg je Antonela donela na svet u martu 2018.

Svi su se iznenadili zbog imena trećeg sina Ćiro, međutim Antonela i Leo su se odlučili za ovakvo ime zbog Horasija Demijana Petrusija, argentinskog muzičara poznatog pod nadimkom Ćiro, koga obožavaju i Mesi i njegova supruga.

Dva dana pre nego što je Antonela na svet donela Ćira, porodica se našla u središtu skandala koji je izazvao stariji brat fubalera, Matijas Mesi. On je tada priveden u Buenos Ajresu posle saobraćajne nezgode jer je pretio pištoljem drugom vozaču. Tom prilikom je kod njega pronađena i manja količina droge. Matijas je i ranije kažnjavan zbog saobraćajnih prekršaja i posedovanja oružja, ali se izvlačio sa novčanim kaznama koje je mlađi brat uvek plaćao i kućnim pritvorom. Ovoga puta su ga poslali kod psihologa, kog je morao da posećuje 40 dana.

Kako pišu strani mediji, Antonela ne podržava to što Leo za svaki prestup pokriva brata, pogotovo zato što je ona izgubila najboljeg prijatelja jer ga je pregazio pijani vozač. Da nije sve kako treba između porodica supružnika, otkrilo se na svadbi, kada su porodice bile smeštene u različite hotele.

Svi koji poznaju Antonelu kažu da je ona ostala skromna devojka, iako ima milione pratilaca na društvenim mrežama i novca koliko god poželi. A Mesi? Mesi je ostao najbolji fudbaler na svetu. U tu priču svakako može da se umeša i Kristijano Ronaldo, ali... ovo i nije bila priča o slavnom Portugalcu, već o najpoznatijem Artgentincu 21. veka i njegovoj ljubavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.