Aktuelno

Kad Srpkinja spremi sarmu i oblande: Pol Džordž obeležio Badnje veče uz srpske specijalitete FOTO

Danijela Rajić pohvalila se na Instagram pričama šta je sve spremila svom suprugu, NBA košarkašu Polu Džordžu za Badnje veče. Mnoge je oduševila izborom jela, posebno što su se na trpezi našli srpski specijaliteti.

Subota, 25.12.2021.

13:37

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Na stolu su bili supa, sarma, kupus salata, kao i oblande i vanilice, a služilo se i "Nikšićko" pivo.

Odnos Danijele i Pola sada izgleda veoma idilično, ali njihov početak je bio veoma komplikovan.

Upoznali su se u Majamiju 2015. godine. U tom periodu Danijela je radila kao go-go igračica i striptizeta. Viđali su se nekoliko meseci pre nego je otkriveno da je Danijela zatrudnela. Pol Džordž je tvrdio da Olivija nije njegovo dete, ali je Danijela tužila košarkaša sudu. DNK analizom je utvrđeno da je Džordž otac devojčice.

Danijela je potom tužila Džordža, jer joj je navodno ponudio milion dolara da pobaci, ali je kasnije odustala od tužbe.

Onda je košarkaš uzvratio udarac. Tužio je lepu Srpkinju i tražio da on bude staratelj devojčice. Oni su se dugo povlačili po sudovima, pa su se dogovorili da dele starateljstvo.

Nakon nekog vremena obnovili su romansu i u novembru 2017. godine dobili još jednu ćerkicu - Natašu, a u oktobru ove godine dobili su i sina Vuka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.