Fanovi iznenađeni: Bijonse i Džej Zi blizancima dali neočekivana imena

Najpoznatiji blizanci su stigli kući, a Bijonse i Džej-Zi izbegavaju svaki kontakt sa medijima.

Četvrtak, 22.06.2017.

13:10

Izvor: Super žena

Fanovi iznenađeni: Bijonse i Džej Zi blizancima dali neočekivana imena
Foto: Guliver

Podeli:

Nakon porođaja koji se odvio u tajnosti, oslednjih dana spekulisalo se o zdravlju Bijonse i novorođenčadi, koji su nekoliko dana bili zadržani u bolnici.

Srećom, sve se dobro završilo, te kako pišu strani mediji, mama i deca su napokon stigli u svoj dom i cilj im je da se opuste i izoluju od znatiželjnih reportera.

I dok se još uvek nagađa pol dece, s obzirom da Bijonse i Džej-Zi nisu želeli da ih otkriju, žena koja je došla u posetu pevačici ih je ipak otkrila.

Naime, ona je u ruci nosila buket cveća, kao i dva ogromna balona na kojem je pisalo "baby girl" i "baby boy", nagovestivši da je reč o devojčici i dečaku.

S obzirom da holivudske ličnosti obožavaju da svojoj deci daju jedinstvena imena, ceo svet se pita koja imena su poznati roditelji odabrali za svoje naslednike.

Prema pisanju stranog portal "Media Tejkaut", dečak nosi ime Šon Džunior (pravo ime Džej-Zija), a devojčica Bi Karter (nadimak Bijonse).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare