Nele Karajlić 40 godina voli samo nju: "Raja smo iz škole" FOTO

Supruga Neleta Karajlića ne viđa se često u javnosti.

Petak, 28.01.2022.

09:02

Izvor: B92

Nele Karajlić 40 godina voli samo nju:
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

"Sjetih se kako bi se sa Sanjom nalazio ispod Vladaninog nebodera, na pola puta između moje i njene zgrade, i kako bismo odatle zagrljeni, hodom na metar iznad zemlje, krenuli u uzbudljivu sarajevsku noć, ostavljajući iza sebe aleju opjevanu u pesmi "Meteor", opisao je Nele Karajlić u knjizi "Fajront u Sarajevu", dane najranije mladosti i prve romantične susrete sa devojkom Sanjom Bjelanović.

Od tada je prošlo više od četiri decenije, a Nele i Sanja su i danas zajedno. Sanja je po zanimanju arhitekta, a njih dvoje uživaju u skladnom braku. Imaju ćerku Janu, koja je veterinar, i sina Srđana, koji je završio marketing i komunikaciju,

Sinoć je prisustvovala na otvaranju izložbe Marka Kusmuka u galeriji "Sanjaj".

Supruga i deca bili su i ostali Neletova najveća podrška, kako u vreme najveće slave, kada je sa "Zabranjenim pušenjem" i bendom "No Smoking Orchestra" obilazio svet, tako i u najtežim trenucima.

"Sanja i ja smo raja iz škole. Formiralo nas je gimnazijsko doba. U tom periodu dobijaš one karakteristike koje ti određuju ceo život. Mi smo odrasli u vremenu kada nije bilo važno da li je neko poznat ili ne. Tako smo vaspitani. Nas dvoje smo se tada zbližili, ali ako me pitate kako i zašto, ne umem da vam dam odgovor. Mislim da u životu i ljubavi ne postoji recept. Da postoji, bilo bi dosadno", izjavio je Nele za magazin Glorija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.