U Hrvatskoj bila najsrećnija; komentare na račun njene transrodne ćerke niko nije očekivao

Nedavno je glumica Šarliz Teron je objavila niz fotografija na kojima su njena majka Gerda i njena deca Džekson i August.

Utorak, 01.02.2022.

11:27

Izvor: B92

U Hrvatskoj bila najsrećnija; komentare na račun njene transrodne ćerke niko nije očekivao
Foto: Profimedia

Podeli:

Slike su izazvale veliku pažnju, a javnost je počela ponovo da polemiše o načinu kako Šarliz odgaja svoju decu. Naime, devetogodišnju Džekson, Šarliz je usvojila još kao bebu, ali je pol svog deteta potvrdila tek kasnije za Daily Mail: "Da, ja sam takođe mislila da je ona dečak. Sve dok me nije pogledala kad je imala tri godine i rekla: "Ja nisam dečak".

"Povredila sam njene osećaje kad god sam o njoj govorila novinarima koristeći pogrešne zamenice. U tom je trenutku odlučila sam da ne želim da budem takva vrsta majke i odlučila sam da glasno kažem istinu i da podržim svoje dete", rekla je glumica tada.

Teronova ima i petogodišnju ćerku August i obe ćerke beskrompromisno podržava u svemu, a mnogi su hvalili način na koji vaspitava decu:

"Džekson je sada velika i predivna devojčica, svaka čast na svemu što si uradila za nju", "Treba da budeš ponosna na to što su uradila za decu, kapa dole".

U više navrata je isticala da obožava da provodi slobodno vreme sa decom, za Vanity Fair prošle godine priznala je kako je u Hrvatskoj na letovanju bila najsrećnija:

"Putovali smo Hrvatskom i to je bilo čarobno. Često koristim tu reč, ali zaista je bilo čarobno. Bila sam tamo sa još porodica, sa puno dece i to su ljudi koje jako volim i smatram ih svojom porodicom. Tokom karantina sam dosta razmišljala o tom odmoru", rekla je.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.