Svetska, a naša: Srpska glumica o životu u Indiji: "Radila sam i rukama i nogama" VIDEO

Nataša Stanković je model, glumica i plesačica, koja živi i radi u Indiji od 2012. godine.

Ponedeljak, 07.02.2022.

14:51

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Iako mali broj ljudi zna za ovu srpsku lepoticu, Nataša je prava zvezda u Indiji, u Mumbaiju, gde se preselila iz Požarevca, kako bi oformila filmsku karijeru.

Njen put ka uspehu nije bio lak, a kako je rekla u razgovoru za TV Prva, prva ponuda za posao je bila u domenu modeling industrije.

"Ja sam završila srednju baletsku školu i nisam imala dodirnih tačaka sa modelingom. Međutim, dobila sam poziv da budem manekenka za jednu modnu agenciju u Turskoj", priča ona.

Ova srpska lepotica je bolivudska zvezda; udata je za čuvenog indijskog sportistu FOTO

Ali, sreća u ovoj profesiji nije joj se osmehnula, te je, dok je išla ka aerodromu, dobila neobičan poziv.

"Javili su mi da je došlo do nesporazuma i da mi nisu zakazali let za taj dan", priseća se Nataša. Tako su svi njeni snovi bili otkazani, ali ona nije posustala.

Nekoliko dana kasnije, dobila je poziv od agencije iz Indije i tada je, kako kaže, 2012. godine otišla iz Srbije.

"Kada sam stigla, radila sam i rukama i nogama. Srećom, imala sam dobre cimerke koje su uvek bile pored mene. Tada nisam imala iskustva, a danas je već druga priča".

Ona se u januaru 2020. verila za čuvenog indijskog sportistu Hardika Pandju, a par se venčao tokom pandemije koronavirusa.Njih dvoje imaju dečaka kog su nazvali Agastja. Naša glumica je, takođe, istakla da će se truditi da svom detetu prenese srpsku tradiciju.

Opširnije u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.