Dva znaka Zodijaka dele titulu najpametnijeg - pogađate koji?

Astrološka procene mogu da predvide mnogo toga, od romantične kompatibilnosti do zdravlja među horoskopskim znakovima. Ali kada je reč o inteligenciji, neki od njih posebno 'iskaču'.

Petak, 28.10.2022.

14:16

Izvor: B92

Dva znaka Zodijaka dele titulu najpametnijeg - pogađate koji?
Foto:Mike Laptevshutterstock

Podeli:

Kada je reč o najpametnijem znaku Zodijaka, prema astrolozima, Vodolija i Škorpija dele prvo mesto iz dva vrlo različita razloga.

Rođeni u znaku Vodolija imaju najviši nivo analitičke inteligencije, koja se meri kognitivnim sposobnostima i IQ-om. Škorpije, s druge strane, imaju više pronicljive pameti, najbolji su u realnoj proceni i razumevanju sveta u celini.

To ne znači da drugi znakovi Zodijaka nisu inteligentni na svoj način. Zapravo, Blizanci i Vage takođe imaju veliki mentalni potencijal, prema Neilu Crabtreeju, astrologu na Mayo School of Astrology.

Rakovi i Ribe su emocionalno najinteligentniji, izvrsni su u prepoznavanju i objašnjavanju ličnih i tuđih osećanja.

S druge strane, zemljani znakovi, Bik, Devica i Jarac, pokazuju praktičnu inteligenciju. A vatreni znakovi imaju tendenciju da budu najintuitivniji, što ih čini sklonijima preuzimanju rizika i zauzimanju vodećih pozicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare