Sve kreacije Vivijen Vestvud zbog kojih će "večno živeti" FOTO

Vivijen Isabel Vestvod bila je poznata dizajnerka koja se proslavila svojim nekonvencionalnim modnim dizajnima.

Petak, 30.12.2022.

08:07

Autor: J.V.

Sve kreacije Vivijen Vestvud zbog kojih će
Foto: Profimedia

Podeli:

Njen umetnički izraz i kreativnost eminirali su svetskim pistama, a nijedan veliki događaj nije mogao da prođe bez kreacija sa njenim poptpisom. Nažalost, Vestvod nas je napustila u 81. godini života, a kako su istakli njeni predstavnici za medije, umrla je u snu, okružena porodicom.

U njeno ime, ali i umetnosti kojoj je život posvetila, prisetićemo se nekih najlepših kreacija o kojima se i dan-danas priča.

1. Blejk Lajvli se godine 2016. na Filmskom festivalu u Kanu pojavila u svetlo plavoj haljini pomenute dizajnerke, a cela kreacija je bila inspirisana likom "Pepeljuge".

2. Glumica En Hetavej je 2010. godine u braon kreaciji Vivijen Vestvud prisustvovala premijeri filma "Alisa u zemlji čuda".

3. Kristina Hendriks se godine 2011. pojavila na premijeri filma “I Don’t Know How She Does It” u metalik crvenoj haljini

4. Takođe, ne bi trebalo zaboraviti ni čuvenu venčanicu Sare Džesike Parker u filmu "Seks i grad" koju je svet, itekako, upamtio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare