Odbila je ulogu u "Zgodnoj ženi": Gde je danas najveća tinejdžerska zvezda osamdesetih FOTO

Moli Ringvold sa suprugom Paniom slikana je u Njujorku i njihova pojava je izazvala veliku pažnju, jer ih ne viđamo često zajedno.

Petak, 03.03.2023.

10:10

Izvor: B92

Odbila je ulogu u
Foto: Profimedia/Paramount/Courtesy Everett Collection

Podeli:

Američka glumica, pevačica, igračica i autorka Moli Ringvold (55) bila je tinejdžerska ikona osamdesetih godina, a na listi 100 najvećih tinejdžerskih zvezda po izboru kanala VH1 zauzela je prvo mesto.

Moli je karijeru počela još kao dete u sitkomima Diff'rent Strokes i The Facts of Life, ali je najpoznatija po ulogama u filmovima Sixteen Candles (1984), The Breakfast Club (1985) i Pretty in Pink (1986).

Poznato je da je odbila uloge u kultnim filmovima Pretty Woman i Ghost, jer je odlučila da napusti Los Anđeles i preseli se u Pariz, gde je glumila u nekoliko francuskih filmova.

Karijeru je ipak nastavila u Americi, a pisala je za Njujork tajms, kao i za Njujorker.

Moli se udavala dva puta, prvi put za Valerija Laminjera, a drugi put za scenaristu Panija Đijanopulosa, sa kojim ima troje dece.

Glumica i njen suprug su prisustvovali dodeli 2023 PEN America Literary nagrada, te smo mogli da ih vidimo zajedno na crvenom tepihu.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare