Ove poze su u potpunosti precenjene – oduzimaju vreme i trud, a donose malo zadovoljstva

Vođenje ljubavi u automobilu, pod tušem i poza 69 pokazali su se "precenjenima" ako je suditi na osnovu komentara na Redditu, koji je pozvao korisnike da se izjasne o toj temi.

Nedelja, 19.03.2023.

14:29

Izvor: 24sata.hr/Tina Kos

Ove poze su u potpunosti precenjene – oduzimaju vreme i trud, a donose malo zadovoljstva
Foto: PinkCoffee Studioshutterstock

Podeli:

Stotine ljudi podelilo je svoja iskustva. Izdvojili su sedam "najnepoželjnijih", a to su, osim seksa u automobili, pod tušem i poze 69, i obrnuta kaubojka, gledanje u oči tokom oralnog seksa, poze 'joga tipa' i vođenje ljubavi na plaži.

Jedan korisnik je rekao kako je seks u automobilu zapravo 'za tinejdžere koji nemaju drugo mesto za izlazak'. Drugi je rekao da je to probao jednom u životu i nikada više. Bio je sa partnerkom usred ničega u Teksasu, bilo je leto, a oni su isključili automobil.

"Automobil je za pet minuta bio toliko vruć da smo se oboje zamalo onesvestili", napisao je jedan korisnik.

I seks pod tušem mnogi smatraju precenjenim.

"Ah, seks pod tušem. Tamo gde bi trebalo da bude klizavo - nije, a tamo gde ne bi trebalo da bude klizavo - jeste", opisao je jedan korisnik svoje iskustvo.

Ocenili su neprijatnim i vođenje ljubavi na plaži, jer 'se pesak zavuče baš svugde, kao i pozu 69, jer „je teško usredotočiti se kada istovremeno dajete i primate'.

Neki smatraju previše razvikanim i poze koje zahtevaju predznanje iz joge.

"Bilo koji ludi položaj za seks koji zahteva od vas da budete instruktor joge. Iskreno, više je posla nego što vredi, i baš uvek je jednom partneru neprijatno, kao da će slomiti vrat ili nešto slično", pojasnio je jedan korisnik.

Drugi je dodao da mu je kontakt očima tokom oralnog seksa vrlo neprijatan.

"Ne volim kontakt očima dok mi neko pruža oralni seks. Ona me posmatra iz nekog čudnog ugla, a ja ne znam kakvu bi facu trebalo da napravim", rekao je on.

I dok obrnuta kaubojka može da bude zabavna, napisao je neko, ali meni to izgleda bolno za mene.

"Možda samo ja to tako doživljavam, ali sam 100 posto sam siguran da to ne želim. Ne bih voleo da se moj "ponos" nezgodno savije i proživim pakao zbog toga", pojasnio je jedan korisnik.

S njim se složila i jedna devojka. Rekla je kako joj se teško da se pomera u tom položaju, a stimulacija je nikakva. Draža joj je klasična kaubojka, kada je na partneru okrenuta licem, a ne leđima.

"Sve u svemu, puno posla za malo zadovoljstva, a tu je i strah da ću se vratiti na njega pogrešno i povrediti mu penis", napisala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.