U inat hejterima: Mateo Beretini uživa na plaži sa 11 godina starijom TV voditeljkom FOTO

Čuveni italijanski teniser Mateo Beretini nedavno je uslikan na plaži u Majamiju sa svojom 11 godina starijom partnerkom i TV voditeljkom Melisom Sat.

Nedelja, 02.04.2023.

14:50

Autor: J.V.

U inat hejterima: Mateo Beretini uživa na plaži sa 11 godina starijom TV voditeljkom FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ovaj 26-godišnji teniser iskoristio je vrele dane u Majamiju, kako bi "nabacio" ten, ali i proveo malo više vremena sa svojom partnerkom.

Kako se vidi sa fotografija, Beretini se nije odvajao od svoje drage, a fotoreporteri stranih medija u poslednje vreme pomno prate svaki njegov korak.

Podsetimo, italijanski teniser nedavno se suočio sa oštrim kritikama javnosti u vezi sa njegovom teniskom karijerom. Mateo Beretini je u nedavnom intervjuu za "La Repubblica" pričao o svojoj vezi sa italijanskom voditeljkom, te je navode širih masa (da veza sa Melisom Sat loše utiče na njegove teniske rezultate) demantovao.

"Imam romantičnu vezu kao i sva druga deca mojih godina - normalnu. Žao mi je samo što se jedna pozitivna stvar, kao što je moja veza, okrene kao profesionalna smetnja", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.