Neverovatna transformacija: Muž i žena zajedno izgubili 105 kilograma, evo šta ih je motivisalo

Mama i tata su nakon što ih je najmlađi sin nazvao debelima pronašli motivaciju da promene način života i zajedno su za godini dana izgubili neverovatnih 105 kilograma.

Utorak, 02.08.2022.

12:18

Izvor: Veèernji

Default images

Podeli:

Snimci Nerise Stujart (38) i njenog supruga Krisa (38) postali su viralni nakon što su na internetu podelili detalje o svom mršavljenju i tome kako ih je komentar jednog od njihovih petoro dece inspirisao da poboljšaju svoje zdravlje i počnu živeti aktivnijim životom.

Oboje su, kažu, dugi niz godina bili aktivni, ali su se nakon venčanja 2014. jako ugojili, a Krisu su prepisani i lekovi za visoki krvni pritisak.

Naime, kad je bila najteža Nerisa je imala 80, a njen suprug 102 kilograma. A za mamu petoro dece prekretnica se dogodila kad je njen najmlađi sin Kingston prokomentarisao njen izgled i težinu.

"Sin mi je jednog dana rekao 'mama ti si debela', a to je bilo nakon što smo već isprobali mnoge dijete, kao i teretanu. Želeli smo da smršamo i da budemo zdravi i aktivni za svoju porodicu."

Kris je počeo da provodi istraživanja za operaciju koja pomaže da napravi promene u probavnom sistemu, što dovodi do gubitka težine.

"Muž je imao dogovorene konsultacije s hirurgom i otišla sam da ga podržim", objasnila je za Miror. 2019. Nerisa i Kris su odlučili da krenu na operaciju koja im je promenila život i oboje su otišli pod nož u razmaku od samo sedam dana.

Par je zatim počeo da vidi rezultate u roku od četiri meseca, a u roku od godinu dana izgubili su skoro 105 kilograma zajedno. Kao deo promene načina života, par je odlučio da odustane od grickanja čipsa za doručak i pice za večeru i umesto toga da jedu obroke koji se sastoje od proteinskih šejkova, ribe, voća i povrća. I transformacija je paru dala novi život jer Nerisa čak kaže da su sada bliži nego ikad.

"Kao par smo se zbližili i volimo da putujemo, kao i da uživamo ​​u aktivnostima koje nismo mogli da radimo pre mršavljenja, kao što je zip-lajn. Super smo aktivni s decom, a takođe izazivamo jedni druge kroz vežbe i razne izazove hodanja ili fitnesa. Sada trčimo, plivamo i igramo košarku s decom", otkrila je.

Nerisa i Kris su 2021. godine dobili svoje peto dete Harisona i tvrdili su da je njihov gubitak težine pomogao u povećanju plodnosti. I iako je Nerisa dobila 17 kilograma tokom trudnoće, izgubila je višak kilograma samo tri nedelje nakon porođaja i sada je usredsređena na kondiciju, kao i na davanje saveta onima koji žele da vode zdraviji način života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.