Nikol Šerzinger ima telo od kog staje pamet, a ne odriče se pice – kako joj to polazi za rukom?

Jedna od najpopularnijih članica nekadašnje grupe "Pusiket dols" (The Pussycat Dolls) Nikol Šerzinger ne krije da i u 44. godini života drži do svoje linije, te da ima određeni stil života.

Četvrtak, 01.09.2022.

08:10

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Kao aktivni član društvenih mreža, posebno Instagrama, pevačica često objavljuje fotografije i video-materijale iz privatnog života, te, samim tim, neretko imamo i uvid u njenu dnevnu rutinu.

Kako je istakla za strane medije, izbalansiran život koji predstavlja kombinaciju fizičke aktivnosti i redukovane ishrane ključno je rešenje za skladno telo kakvo ima Nikol.

Kako izgleda njen način ishrane?

Plan ishrane podrazumeva umerenost u namirnicama koje jede. Ne odriče se tzv. nezdrave hrane, ali se trudi da održava zdrav način života, odnosno da ima balans u svemu.

Kalorična hrana sa udelom zdravih masti je ono što je održava sitom preko dana. Takođe, proteinska hrana je važna za njenu fit figuru, te obično jede jaja, losos i avokado kako bi dobila neophodnu energiju. Pevačica ne krije da voli i nezdravu hranu, te, poneki put, u večernjim satima voli da prezalogaji parče pice i špagete. Nikol je, takođe, otkrila da obožava meksičku hranu, koju je najlepše jesti kad padne noć.

A njena fitnes rutina?

Kako bi održala svoju fit figuru, pevačica često praktikuje kardio-vežbe koje ne moraju uvek da podrazumevaju traku za trčanje. Plivanje, planinarenje, aerobik vežbe i joga često su njen prvi izbor kad je kardio-program u pitanju. Nakon toga slede i vežbe za mišiće abdomena, gluteusa, butina i ruku kako bi održala tonus mišića.

U nastavku pogledajte video-materijal na kome se vidi kako sve to izgleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.