Jutarnju kafu rado menja za jogu, pa u 51. godini ima telo za medalju FOTO

Američka glumica i fitnes model Bruk Berk velika je zagovornica zdravog načina života i pravilne ishrane koja utiče na svakodnevnu aktivnost.

Sreda, 21.09.2022.

11:12

Izvor: Super žena

Jutarnju kafu rado menja za jogu, pa u 51. godini ima telo za medalju FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ona je zajedno s prijateljicom nedavno slikana na plaži kako dosledno poštuje svoj životni moto, odnosno, kako uz jutarnje zrake sunca praktikuje jogu.

Iz priloženog materijala možemo da vidimo da ovaj fitnes model i u 51. godini života izgleda bolje nego ikad, a može se reći i da bi joj mlade snage mogle pozavideti na njenoj top-formi. Ona je jednom prilikom za "Women's Health" objasnila koje vežbe primenjuje.

"Fokusiram se na lagano dizanje tegova, praćeno velikim brojem ponavljanja jedne vežbe", objasnila je Bruk, te dodala da voli da koristi tegove kako bi izgradila mišićnu masu ramena, posebno ruku.

Naravno, nijedno vežbanje ne sme da isključi kardio-program, jer, kako kaže, najbitnije od svega je da zadržite kondiciju i snagu za podizanje tegova. Ako nije u teretani, ovaj fitnes model praktikuje jogu van doma, te je često možete naći na plaži u jutarnjim satima.

Čini se da Bruk Berk svoju jutarnju kafu rado menja za jutarnju jogu.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.