"Papreno" zarađuje od davanja imena bebama – cene usluge idu i do 10.000 dolara VIDEO

Tejlor Hamfri iz Njujorka je poznata po tome što zarađuje na račun svojih "kumovskih" odnosa.

Sreda, 09.11.2022.

15:17

Izvor: superžena/prva.rs

Default images

Podeli:

Ova preduzetnica ima iskustvo u marketingu i opčinjena je imenima za bebe, a 2015. godine joj je pala jedna specifična ideja na pamet. Tada je pokrenula sopstveni biznis i otvorila agenciju za davanje imena bebama. Agencija pod nazivom "What's In a Baby Name" godinama radi više nego dobro.

Roditelji koji ne mogu da se odluče za ime svog deteta, javljaju se Tejlor za konsultacije. Od želje roditelja razlikuju se i cene usluga koje se kreću od 1.500 dolara za telefonske konsultacije i izradu liste imena do istraživanja rodoslova roditelja i izbor imena naslednika prema njihovom mišljenju, koje košta čak 10.000 dolara.

"Moj posao je da predložim listu imena po narudžbini na osnovu upitnika koji roditelji treba da popune o zajedničkim sklonostima, važnim intimnim događajima... Tako je jedna beba dobila ime Parks jer su se njeni roditelji prvi put poljubili u gradu Parker", objasnila je Tejlor.

Tokom protekle godine, kao što mi u narodu kažemo "kumovala je" skoro sto puta, a zaradila je, kako kaže, više od 150.000 dolara.

"Obraćaju mi se roditelji koji čekaju treće ili četvrto dete i koji su očito ostali bez ideja za imena i jednostavno, perfekcionisti su. Ukoliko ipak ne izaberu ime koje sam ponudila, bebe često imaju dva, od kojih je srednje obično moj izbor", ističe Tejlor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.