OVAN

Četvrtak, 22.12.2022.

12:32

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Sve do proleća odnos sa voljenom osobom može imati veće uspone i padove – a neke od tih „padova“ bi mogla doneti i velika ljubavna iskušenja koja će se vama pojaviti.

Ljubav

Sve do proleća odnos sa voljenom osobom može imati veće uspone i padove – a neke od tih „padova“ bi mogla doneti i velika ljubavna iskušenja koja će se vama pojaviti.

Neće svi parovi izgurati 2024. zajedno – momenti kada bi moglo doći do pucanja nekih veza I brakova su baš na proleće, ali I od jeseni do kraja godine (kada se vaš vladar nalazi u polju doma, porodice, intime, krajeva – gde boravi od septembra 2024. pa do aprila 2025.). No, baš ti prolećni meseci kao I jesen će veliki broj parova uvesti u zajednički život ili brak, a tokom ove godine očekujemo I mnogobrojne prinove (neki ulasci u brak će biti baš iz tog razloga).

Planirali ili ne planirali – 2024. vam donosi da odrastate po pitanjima ljubavi, da pokazujete zrelost I da ste spremni za promene – bilo da su te promene u pravcu dubljeg zajedništva…ili odvajanja. Slobodni Ovnovi – iako cela 2024. donosi pojačane ljubavne prilike – biće potrebno dosta mudrosti da se odabere ono što je istinski za vas. Jer u igri su I ljubavne avanture, tajne veze, ali I one veze koje nose teške lekcije. Period maj – avgust je najstabilniji ukoliko tražite ozbiljnost I trajnost.

Posao

Vaš poslovni prioritet u 2024. jeste na ostvarivanju I proširivanju I poslovnih saradnji, ali I vašeg ličnog uticaja I ambicija. Ne možemo reći da vas očekuje lagan put, jer ćete često imati problematičnu komunikaciju sa saradnicima I klijentima I odlaganje dogovora.

Velike aktivnosti koje su okrenute drugim tržištima I ka inostranstvu. Do ulaska u proleće nećete moći da se pohvalite spektakularnim rezultatima, ali će zato prolećni I letnji meseci doneti veliki prodor I znatno povećanje finansija. Jesenji period može doneti stagnaciju I problematiku u saradničkim I partnerskim odnosima, ali će vas decembar oporaviti.

Zdravlje

Tokom cele godine bićete više podložni virusima, bakterijama, infekcijama, povredama (naročito do ulaska u proleće I tokom kasnog jesenjeg perioda). Potrebno je I više opreza u saobraćaju.

Venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare