Žena tvrdi da joj je skandinavska matoda spasila brak: Mišljenja su podeljena VIDEO

Često se dešava da partneri imaju nesuglasice tokom zajedničkog spavanja, odnosno, da jedan od partnera vuče pokrivač na svoju stranu. Jedna influsenserka podelila je rešenja za ovaj problem, a on joj je, kako kaže, sačuvao brak.

Nedelja, 01.10.2023.

15:21

Izvor: superžena

Žena tvrdi da joj je skandinavska matoda spasila brak: Mišljenja su podeljena VIDEO
Foto: George Rudy/Shutterstock

Podeli:

Rešenje je jednostavno - partneri bi umesto jednog velikog pokrivača trebalo da imaju dva. Ova praksa je popularna u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj, a influenserka Erika Stolman odučila je da je isproba.

"Skandinavska metoda spavanja je apsolutno odlična. Preporučila bih je svima i volela bih da sam je znala ranije", rekla je u videu koji je na TikToku.

Komentari na njenu preporuku su razni. I dok jedni tvrde da je ovo "genijalan način da se reši problem", drugi, pak, tvrde, da ovo nije neka inovativna ideja, jer ljudi već koriste ovu metodu, a ne žive u skandinavskim zemljama.

A šta kažu stručnjaci?

"Jedan supružnik može imati višu ili nižu telesnu temperaturu od drugog, što dovodi do neusklađenosti u potrebama za snom. Deljenje pokrivača zna da dovede do većeg broja buđenja tokom noći", kažu u američkom Udruženju za spavanje, a prenosi New York Post.

@ericastolmandowdy the Scandinavian sleep method is an absolute game changer. 10/10 recommend ☁️ #scandinaviansleepmethod #danishdesign #danishinterior ♬ original sound - Erica Stolman Dowdy

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.