Aktuelno

Venčali su se u tajnosti, a ona je u 49. godini rodila ćerku

Glumački par Rejčel Vajs i Danijel Krejg pre nekoliko meseci dobili su ćerku. Par važi za jedan od najskladnijih u svetu Holivuda.

Petak, 25.01.2019.

20:00

Izvor: Dnevnik.hr

Venčali su se u tajnosti, a ona je u 49. godini rodila ćerku
foto: Getty

Podeli:

Počeli su da se viđaju u decembru 2010. godine nakon višegodišnjeg prijateljstva, a tajno venčanje održano je 2011. godine u Njujorku. Na njemu su bila samo četiri gosta - kumovi i njihova deca iz propalih veza, odnosno brakova. Naime, glumica s bivšim partnerom, rediteljem Darenom Aronofskim ima 12-godišnjeg sina Henrija, dok Danijel s bivšom suprugom Fionom Ludonom ima 26-godišnju ćerku Elu.

Rejčel je u septembru 2018. godine u 49. godini rodila ćerkicu, svoje prvo dijete s Danijelom, a nedavno je odbacila sva šuškanja da par planira još jedno dete.

"Kad sam rodila sina, bila sam uverena da ću imati još najmanje dvoje dece. No sada, nakon što sam rodila ćerku u ovim godinama, znam da više neću imati dece. Prešla sam granicu što se godina tiče za planiranje proširenja porodice."

Novog člana porodice je nazvala čudom te je otkrila kako je svesna da je imala sreće s trudnoćom u kasnim četrdesetim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.