Nova vest

Vrati se na

Lav

Danas ćete morati da se zadovoljite polovičnim uspehom. Ispada kao da ništa ne možete odraditi u potpunosti. Razmišljate kakav ste utisak ostavili na poslovnog saradnika. Kontakti sa suprotnim polom donose vam veliku zainteresovanost.

Hrana

Često ćete biti umorni, statični, samo sa željom da što pre pojedete nešto i malo dremnete i odmorite se. Ne preskačite obroke, a pogotovo nemojte imati samo jedan – preobilan!

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom je početkom nedelje jednim delom čudna, zategnuta. Možda je neko od vas dvoje opet pokrenuo temu na kojoj ste se mnogo puta sapleli, a možda ste oboje samo nestrpljivi i nervozni, što se odražava na vaš odnos. Pred vama nije jednostavna nedelja jer vam mnogo toga odvlači pažnju i osećate se pritisnuto – ali odnos sa voljenom osobom ipak ne bi trebao da trpi. Vikend će vam prijati – provedite što više vremena zajedno, ili otputujte negde. Slobodni Lavovi – vaše društvo i prijatelji, kao i neki opušteni i lepi momenti sa njima su vam trenutno prioritet. Ljubav baš i ne.

Posao

Ušli ste u fazu velikih poslovnih promena koje će vrlo brzo postati aktuelne. Poslovni sektor sada od vas zahteva veliku fokusiranost, jer su pred vama ili ozbiljni projekti, poslovi, dogovori ili ćete biti u kontaktu sa ljudima koji su važni za vaš posao/firmu u kojoj radite. Dobro ćete "plivati" i pored nervoze koja će biti prisutna unutar vas. Pred vama je jedna dosta aktivna sedmica sa mnogo komunikacije, sastanaka ili kratkih poslovnih putovanja. Novac će dolaziti, ali u manjem obimu od vaših potreba.

Zdravlje

Prisutan je povišen nivo nervoze, ali ste fizički uglavnom dobro.

Ljubav

Emotivni život zauzetih Lavova će biti pomalo nejasan, promenljiv, sa usponima i padovima. Kao što ćete imati dane u kojima će biti mnogo dobre energije, lepih momenata i zadovoljstva, strasti sa osobom koju volite – isto tako će biti onih mutnih, čudnih, napornih dana sa nervoznom i nestrpljivom komunikacijom, sa naglašenom tvrdoglavošću kod oboje. Sitnice i krupnice koje smetaju da se vaš odnos odvija stabilno i bez velikih oscilacija – rešavajte odmah, ne gurajte pod tepih. I oboje se potrudite da uvek bude dovoljno vremena i volje za vaše zajedničke trenutke, samo za vas dvoje. Slobodni Lavovi – Venera je u dobrom aspektu na vaš znak tokom celog meseca – pa uživanja svakako neće faliti. Možda ovo nije vreme za neke stabilne ljubavne početke – ali za vruće i zapaljive strasti svakako jeste.

Posao

Pomračenje Sunca u polju koje vlada inostranstvom, proširenjem poslovanja i javnim i državnim institucijama ukazuje da će Lavovi u narednih šest meseci u ovim sektorima ostvariti značajne promene. Ovaj mesec donosi izazove, ali je više nego izvesno da ćete uspevati da sa njima izađete na kraj. Dobar je period da rešite sve ono što je ostalo nedovršeno, a do vas će stići i informacije koje već neko duže vreme priželjkujete. Iako je sektor finansija bolje postavljen – budite odgovorniji u troškovima.  

Zdravlje

Meteoropatske i hronične tegobe su nešto izraženije kod starijih Lavova u prvoj polovini meseca. Mlađi – solidan zdravstveni period.

Ljubav

Pluton ulazi u znak Vodolije i vaše polje partnerstava već u drugom delu januara – ukazujući na to da je u postojećim emotivnim relacijama došlo vreme za dublje, korenitije i intenzivnije promene. Da li ovo može destabilizovati vaše veze/brakove? Pa, samo i isključivo ukoliko partner i vi niste spremni ili da radite na odnosu ili da napravite novi korak u vašoj vezi. Ukoliko postoji neka problematika u odnosu, a partner i vi ne želite da se bavite rešenjima – onda obratite pažnju na period februar – april, jun – jul, kao i na novembar 2024-e koji su posebno izazovni za vaš odnos. Inače, stabilne veze od maja ulaze u fazu koja donosi veridbe, zajednički život ili brak. Generalno, drugi deo godine vam je znatno bolji po pitanjima partnerstava. Slobodni Lavovi – prave ljubavne prilike se za vas otvaraju već od februara meseca, mada je period kasno proleće i celo leto – baš onaj pravi za ljubav. Ovo je godina kada vam je društvenost pojačana do maksimuma pa će ljubavi ići preko prijatelja, društvenih konekcija ili društvenih mreža. Možete do kasnog proleća imati i zov prošlosti, pa čak i obnoviti vezu sa bivšim partnerom.

Posao

Poslovno više nego dobra, ali finansijski ne baš sjajna godina je pred vama. Ovo potonje ne znači da ćete manje zaraditi, već da će vam troškovi i dugovanja pojesti dobar deo novčanog kolača. Finansijski će biti zahtevniji januar, avgust, kao i poslednja dva meseca 2024-e. Što se posla tiče – promene koje dugo očekujete startovaće od sredine proleća i koliko god da im se nadate – i sami ćete biti iznenađeni brzinom dešavanja. Lavovi od proleća mogu promeniti radno mesto, firmu ili pokrenuti privatni posao – ali uz udruživanje sa nekim. Ulazite u ciklus velikih promena, koje će biti još izraženije tokom 2025.

Zdravlje

Sve do proleća imunitet je nešto slabiji, i postoji sklonost ka virusnim prehladama, infekcijama, upalama. Nakon toga popravljanje zdravstvenog stanja, poslednjih par meseci mogu doneti tegobe sa kičmom.

Astro