Nova vest

Vrati se na

Strelac

Računali ste da ćete veću obavezu uspeti da završite, međutim – ispada da će ona biti prolongirana. Neke okolnosti su se promenile i trenutno vas zablokirale. Možete biti zbunjeni ponašanjem emotivnog partnera. Imate osećaj da vam neke stvari prećutkuje.

Hrana

Trebali bi da tokom ove sedmice izbegavate obroke u večernjim satima, da manje konzumirate mesne prerađevine a akcenat bacite na povrće, belo pileće ili ćureće meso, žitarice i orašaste plodove.

Ljubav

Preko glave vam je i obaveza i briga i toga da najmanje vremena imate za sebe, ali i za voljenu osobu. Zato ćete u ovoj nedelji što više pokušavati da se fokusirate na vaš odnos – da u njega unesete više opuštenosti, ležernosti, dobre atmosfere i inicijative za zabavu, akciju. Neće uvek sve ići po vašim planovima, ali ćete ipak uspeti da "ukradete" neke lepe, strasne i inspirativne momente samo za vas dvoje. Slobodni Strelčevi – prijaće vam razgovori sa nekim. Iako će situacija ići nešto sporije nego što biste vi to želeli – od vikenda već postoji mogućnost "ubrzavanja", pa čak i ljubavnog susreta.

Posao

Obaveza na poslu je i u ovoj nedelji koliko ti duša ište. I sve su važne i sve se moraju završiti što pre i svaki detalj mora biti na svom mestu. Previše je to pritiska na vas, pa je itekako moguće da vas uhvati nervoza….a o mentalnom i fizičkom umoru i da ne pričamo…Saradnici mogu povremeno biti teški za komunikaciju ili previše spori, pa uključite strpljenje na maksimum. Što se finansija tiče – koliko radite, trebali biste da bukvalno plivate u novcu. No, to je malo verovatno. Ipak, dosta ste stabilni.

Zdravlje

Moguće su prehlade, ali i povrede.

Ljubav

Porodična pitanja će vam u prvoj polovini aprila otkidati jedan dobar deo živaca, vremena i energije, a paralelno sa tim ćete se boriti sa poslovnim izazovima i obavezama. Iako partner možda neće moći da vam bude od velike pomoći – ipak će umeti da vas oraspoloži, nasmeje, pokrene, da inicira neka lepa dešavanja između vas dvoje. Da, može vas povremeno nervirati nekim svojim impulsivnim potezima – ali umećete da iskulirate. Period je dobar da se podsetite i “šta to beše ljubav”, ali i da ponovo razgorite plamen strasti između vas dvoje. Doduše, dobar je i da rešite neka pitanja i teme iz prošlosti. Slobodni Strelčevi – retrogradni Merkur u vašem ljubavnom sektoru može vam vratiti osobu iz prošlosti. No, drugi tranziti planeta ipak više ukazuju na nove osobe i nova dešavanja, na uživanje, flert i strast.

Posao

A šta da vam kažem što vi već ne znate sami? Jasno vam je da ste u izuzetno ozbiljnom, ali i komplikovanom poslovnom periodu u kojem se obaveze i zahtevi samo ređaju i nadovezuju jedni na druge. Ništa se to neće promeniti ni tokom aprila, s tim što će ipak nešto biti drugačije – april vam donosi prvu, ogromnu šansu za promenu a definitivno će vrlo pozitivno uticati na vaš sektor finansija. Kada ste vi u pitanju – da, sav taj trud i napor kroz koji prolazite – definitivno će vam se isplatiti.

Zdravlje

Nemojte u jurnjavi i preokupiranosti obavezama zaboraviti na sebe. Potrebno je da osluškujete potrebe svog organizma, da stress i fizičku iscrpljenost lečite odmorom, relaksacijom.

Ljubav

2024-u bismo mogli nazvati gorko – slatkom godinom za vaše emotivne relacije. Oni u dužim emotivnim vezama mogu poželeti da tokom ove godine „spuste sidro“ i uplove u avanturu zvanu zajednički život/brak (najjači period za tako nešto je proleće-leto) – ali će brzo shvatiti da to ne nosi samo srčiće i sreću, već da je potrebno mnogo posvećenosti, odgovornosti i kompromisa. U svakom slučaju – ova godina traži da povučete konkretne poteze i dignete odnos na viši nivo. Što se brakova tiče – postoji problematika koju bilo partner bilo vi (a možda i oboje) uporno gurate pod tepih i izbegavate. To mogu biti loši porodični odnosi ili neki vid sumnje jedno u drugo – u svakom slučaju, vreme je da ovo rešavate ukoliko ne želite da drugi deo godine (od ulaska Jupitera u znak Blizanaca) ne iznese na površinu svu problematiku „u punom sjaju“. Slobodni Strelčevi – godina pokreta i dešavanja, pojačane društvenosti i mnogobrojnih ljubavnih prilika je pred vama. Iako ćete imati po koji osvrt ka prošlosti, suština 2024-e je da idete napred. Ako želite da se trajnije i ozbiljnije vežete za nekog – period za to je proleće i leto.

Posao

Iako će novčani prilivi biti znatno uvećani tokom 2024-e, nećete baš moći da se pohvalite finansijskom stabilnošću – najpre zbog znatno pojačanih troškova koji se vezuju za kuću i članove porodice, ali i zbog vaše potrebe da preterate i ne uskratite sebi ništa. Što se posla tiče – moguće su promene radnog mesta ili firme – nove prilike vam se mogu neočekivano otvoriti. Period od juna je posebno dobar za promene, kada ćete prestati da se osećate kao da vas situacije konstantno koče i usporavaju i da se konstantno vrtite u jednoj te istoj ustaljenoj rutini. Kreativni poslovi vam donose zadovoljstvo i bolje prihode.

Zdravlje

Stres je i tokom 2024-e pojačan, što može uticati na stanje imuniteta. Bićete podložni virusnim i bakteriološkim infekcijama a hroničnim bolesnicima tegobe mogu biti pojačane.

Astro