Nova vest

Vrati se na

Ribe

Sve ono što ste planirali kao da je palo u vodu. Ispada da nemate podršku osoba koje su vam bitne da biste završili obavezu ili projekat. Možete osećati nesigurnost kada su emotivni odnosi u pitanju. U suštini – samo vam je potrebno više vremena sa voljenom osobom.

Hrana

Izbegavajte mleko i mlečne proizvode, smanjite značajno unos mesnih prerađevina, a obavezno proveravajte i kvalitet i ispravnost namirnica. Što se slatkiša tiče – pokušajte da ne preterujete.

Ljubav

U nekom ste čudnom raspoloženju – čas partnerski odnos i voljenu osobu vidite u ružičastim nijansama, a čas vam smeta svaka sitnica. Čas vas preplave osećanja i želje, a onda vas pritisnu brige i teške misli pa postanete nervozni, oštri na komunikaciji ili pak odete u drugu krajnost i povučete se u sebe. Uživajte u onome što je dobro i u onim lepim zajedničkim trenucima – a biće ih u ovoj sedmici. Slobodne Ribe – vaš emotivni život se baš lepo zatalasao. Ima tu osoba koje su vam više nego zanimljive i koje privlače vašu pažnju, ima finih dešavanja, flertovanja i koketiranja. Tako će biti i na dalje – zato ne žurite i pustite da se ono što vas interesuje razvija.

Posao

Bićete prilično oprezni kada je finansijski segment u pitanju. Novac sada lakše dolazi, ali vi vrlo pažljivo odmeravate na koju stranu ćete ga usmeriti dalje i koje troškove treba podmiriti, a koje "iseći". Što se poslovnog dela tiče – ovde se situacija ubrzala od prošle sedmice i sada se tim tempom nastavlja i na dalje. Biće previše svega – i obaveza i papirologije i sastanaka i jurnjave i rešavanja svih situacija brzinski i u hodu. Mogući su i neki propusti, početkom sedmice – ali ništa što se ne može ispraviti i rešiti.

Zdravlje

Moguće su povrede, pa budite oprezniji.

 

Ljubav

Nešto u odnosu sa partnerom treba da se menja. A vi se trudite da te promene budu na bolje, ne na gore. Odnosi u kojima postoji ne samo ljubav, već i jak stepen razumevanja – mogu samo procvetati tokom ovog meseca, čak biti podignuti na viši nivo – ili će u krajnjem slučaju ovo biti period u kojem ćete više vremena provoditi zajedno u aktivnostima koje vam oboma prijaju. Oni odnosi u kojima postoje stavke na kojima se već neko vreme saplićete – zahtevaju mnogo otvoreniju komunikaciju i više uloženog truda da bi opstali. Oboje budite spremni na kompromis, ne inatite se i ne budite bandoglavi. Slobodne Ribe – pred vama je jedan aktivan mesec koji vas može iznenaditi dešavanjima onda kada to najmanje očekujete. Neki osvežavajući i zanimljivi kontakti se lako mogu produbiti i pokrenuti vas.

Posao

Finansijski sektor (oko kojeg se već neko vreme nervirate jer pokazuje velike oscilacije i nestabilnost) će biti u fokusu i tokom celog aprila. Iako će generalno gledano – biti više priliva i šansi za zaradu – kao da nećete umeti da baratate novcem na pravi način, a moguće je i da će neke zaostale obaveze doći na naplatu. Stabilniju situaciju očekujte tek u maju. Što se posla tiče – veliki pritisak na vas, ali i veliki uložen trud i fokusiranost na posao. Od polovine meseca očekujte lakše i jednostavnije funkcionisanje.

Zdravlje

Dosta stresa i fizičkog opterećenja. Sada lakše možete rešiti hronične tegobe ili se više posvetiti zdravstvenim problemima koje ste zapustili.

Ljubav

Jednim delom ste već kroz 2023-u naučili (vrlo često i na neprijatan način) da stabilnost partnerskog odnosa u kojem ste zavisi od vas. Dokle god vi pokazujete snagu, strpljivost, odgovornost i posvećenost ka rešavanju bilo kakvog problema – odnos ima šanse da se popravlja i traje. No, kada Saturn tranzitira kroz polje ličnosti (kao što je kod vas) – u nekom trenutku osetimo da smo “sami” u odnosu i shvatimo da ne želimo više da odnos sa partnerom stavljamo kao prioritet, već počnemo da gledamo sebe. Takva je situacija kod vas i u 2024-oj – mnogobrojni brakovi i duže veze su nestali tokom prošle godine, a ni ova nije bolja po tom pitanju – i sve emotivne relacije (a posebno bračne veze) su u nepovoljnoj fazi tokom januara, marta, juna, avgusta, septembra i decembra. Ništa nije nerešivo, ali je potreban veliki obostran trud. Slobodne Ribe – umećete vrlo često da se emotivno zanesete na brzinu – i isto tako brzinski razočarate, pogotovo ukoliko želite ozbiljnu i trajnu priču – jer ćete shvatiti da osobe sa kojima ste ušli u vezu ne žele isto što i vi. Proleće je lep period za ljubav, kao i period septembar – novembar.

Posao

Najvažnija će vam biti finansijska stabilnost , što će vas uglavnom i pratiti kroz 2024-u godinu, s tim što morate biti “čisti” po pitanjima zakona. Siva ekonomija i nelegalni prihodi mogu vam doneti zakonska otežanja. Poslovno – bićete više nego dovoljno angažovani, mada ne baš uvek zadovoljni odnosom nadređenih prema vama. Smatraćete da zaslužujete više (po pitanju finansija ili pozicije – i realno gledano –bićete u pravu), ali ćete teško dolaziti do “opipljivih” potvrda svog rada. Ideje koje imate, a koje se vezuju za pokretanje privatnog posla – možete realizovati od kasnog proleća 2024-e.

Zdravlje

Problem sa oscilacijama pritiska incirkulacijom kod starijih. Mlađi bi trebali da više vode računa o imunitetu – ne trošite se do krajnjih granica i neutrališite stres kroz rekreaciju ili opuštanje.

Astro