Nova vest

Vrati se na

Vaga

Koliko god da ćete u prvom delu dana biti nestrpljivi u poslovnom segmentu, toliko ćete se kasnije opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Nerviranje nikada nije ubrzalo situaciju, zar ne? U kontaktu sa voljenom osobom budite taktični.

Hrana

U ovom periodu posebnu pažnju obratite na hidrataciju, a da bi vaš ten bio blistav i sjajan kao i uvek – izbacite višak šećera iz ishrane i jedite što više povrća i voća.

Ljubav

Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Lava ukazuje da ste u periodu kada je vaše samopouzdanje pojačano , kada itekako dobro znate šta želite a šta ne želite. To je odlično ukoliko ste solo – jer ste u periodu kada ćete želeti da se sve vrti oko vas I da vi istinski uživate. Ovo je odličan period za putovanja, druženja, izlaske I zabave – ali isto tako I za mnogo flertovanja I novih poznanstava. Što se tiče zauzetih, potencijalno postoji mogućnost za nešto jaču partnerovu ljubomoru I posesivnost. U svakom slučaju, vaš emotivni život ovih dana donosi mnogo jakih emocija I strasti, ali I dašak drame.

Posao

Dobićete podršku osoba koje su vam poslovno važne – bilo da je ona vezana za vaše planove, projekte ili ideje koje imate. U periodu ste kada se ne treba zadovoljavati postojećim stanjem, već se treba truditi da se neke stvari promene. Na bolje, naravno. Slobodno budite ambiciozni I tražite način da se istaknete I dođete u prvi plan. U prethodnom periodu ste ostvarili dosta dobre rezultate I vreme je da to I naplatite. Kad već spominjemo novac – njega će biti ovih dana dovoljno I možda više nego što očekujete.

Zdravlje

Izbegavajte jako sunce.

Ljubav

Prvih desetak dana jula, iako ništa ne ukazuje na probleme u vašim partnerstvima – kao da nećete biti baš u svom elementu. Možda ćete imati utisak da odnos stagnira, a i vi ćete biti dosta osetljivi i povremeno ćutljivi. Ulaskom u drugu dekadu jula pa sve do kraja meseca rast vašeg raspoloženja će biti više nego primetan. Partnera i vas očekuje dosta zabavnih aktivnosti, društvenosti ili putovanje (pogotovo od treće dekade meseca) i odmor – u svakom slučaju, konačno ćete početi da se osećate opuštenije, vedrije, lepršavije. Vaš odnos se pokreće, pred vama je lep emotivni period. Slobodne Vage – period za druženja i izlaske, period koji vam daje priliku da zablistate baš onako kako vi umete – kreće od ulaska u drugu dekadu jula. Moguće su ljubavi preko društvenih aktivnosti, društvenih mreža, ali i na putovanju.

Posao

Prva dekada je dobra da privedete kraju zahtevne obaveze ili poslovne projekte. Odgovorni ste i posvećeni poslu i nema sumnje da ćete sve obaviti kvalitetno i na vreme. Odnos sa saradnicima i nadređenima će biti dobar. Od ulaska u drugu dekadu meseca nekima od vas sledi nagrada – bilo kroz neku formu napredovanja, bilo kroz poboljšanje finansija, a to je i vreme kada do vas stižu povoljne informacije ili ostvarenje važne saradnje. Stanjem finansija ćete biti zadovoljni u drugom delu jula.

Zdravlje

Osetljivost u prvom delu jula. Ostatak meseca zdravstveno povoljan.

Ljubav

Dobra komunikacija u partnerskim odnosima će biti neophodna tokom ove godine, a baš u ovom sektoru ćete se najčešće saplitati, tako da je ovo godina sa mnogo sitnih zađevica, a nemojte dozvoliti da one prerastu u nešto krupnije. Takođe, koliko god da vam je 2024-a povoljna po pitanjima posla – nemojte obaveze baš uvek stavljati na prvo mesto, jer je voljenoj osobi i vama potreban svaki zajednički trenutak. Možda ni vi nećete baš uvek biti zadovoljni pažnjom koju vam partner (ne)poklanja – zato je potrebna dobra komunikacija da raščisti potencijalne problem. Postoji par perioda tokom ove godine koji nisu najpovoljniji za vaše partnerske odnose – mart, april i oktobar – kada je potrebno da oboje budete strpljiviji i smireni i da ne donosite odluke koje su bitne za vaše partnerstvo. Slobodne Vage – ljudi iz prošlosti će imati tendenciju da vas potraže – savet je da prošlost ostavite iza sebe i idete napred, jer već od marta, a pogotovo od maja 2024-e otvaraju vam se odlične emotivne prilike i počeci ljubavnih veza koje i te kako mogu trajati i biti ozbiljnog karaktera. Ovo je vaša godina pokreta, zabave, putovanja.

Posao

Da, zaista ćete se dobrano naraditi tokom 2024-e, ali će vam se to više nego isplatiti – bilo da su vaši ciljevi finansijske prirode ili imate nameru da napredujete, ostvarite nove saradnje, poslovno putujete, ili aktivirate svoju kreativnost i počnete da se bavite i dodatnim poslom (koji će vam se takođe isplatiti). Pogotovo vam je naklonjen period od maja i prelaska Jupitera u znak Blizanaca (vaše polje putovanja, ekspanzije, inostranstva). Pokretanje važnih saradnji i dogovora vam sledi. Malo upozorenje – nemojte rizikovati i baviti se mutnim ili nelegalnim poslovima, jer tu možete “pasti”.

Zdravlje

Zdravstvene tegobe idu zbog smanjenog imuniteta i prevelikog mentalnog i fizičkog trošenja kroz posao. Održavajte zdrave navike po pitanju ishrane, kretanja, odmaranja. Ne preterujte ni u čemu.

Astro

Novo Sport Video Menu