Nova vest

Vrati se na

Bik

Velika količina obaveza, a neke od njih ne mogu da čekaju. Svesni ste da biste trebali da prionete na posao, ali nemate ni snage ni volje za tako nešto. Emotivni partner bi mogao da vam ulepša dan, ali biste trebali da se prepustite i dozvolite njemu da vodi celu situaciju.

Hrana

Možda nezadovoljstvo pretačete u potrebu za hranom. A možda ste toliko zadovoljni da želite da se počastite najboljim zalogajima. Mada je verovatno treća opcija – uživate u hrani. i to je jednostavno tako.

Ljubav

Kao da vas nešto muči, skreće pažnju na sebe, oduzima vam vreme i ne dopušta da budete opušteni, rasterećeni, mirni. Ne bih rekla da se ovo vezuje za odnos sa voljenom osobom – već pre za poslovni ili porodični sektor. Ovo se neće u većoj meri odraziti na kvalitet odnosa sa partnerom, ali ćete imati manje vremena i povremene nemire unutar sebe – koje ćete uspevati da prevaziđete. Slobodni Bikovi – možete i vi da napravite potez prema osobi koja vam se dopada. U ovom periodu je moguće mešanje ljubavi i prijateljstva a vrlo su aktuelni kontakti preko društvenih mreža, aplikacija ili preko vašeg društvenog kruga.

Posao

Prepreke će postojati u ovoj sedmici – neke od njih će biti finansijske prirode, neke će se vezivati za sporost po temama i situacijama koje su vam važne, a neke za ne baš sjajnu komunikaciju sa onima sa kojima sarađujete. Ljudi preko puta vas vam neće baš uvek biti jasni i njihovi postupci vas mogu zbunjivati. No, vi ćete kroz sve situacije prilično elegantno ploviti tokom ove nedelje – i isploviti dosta zadovoljni rezultatima. Sve prepreke koje se sada postave ispred vas – rešive su.

Zdravlje

Mentalno ste dosta opterećeni i pod stresom.

Ljubav

Prva polovina meseca će biti nešto zahtevnija u partnerskim odnosima – vi ćete biti preopterećeni, možda i nervozniji nego inače a voljena osoba dosta okupirana obavezama. Biće momenata u kojima će komunikacija ići teže, momenata kada ćete se razmimoilaziti u razmišljanjima – a moguće je da nećete baš uvek imati dovoljno vremena jedno za drugo. Drugi deo aprila je već opušteniji, kod oboje postoji više motiva i inspiracije, više strasti i uživanja, ali i više bliskosti. Oko punog Meseca u znaku Škorpije i vašem partnerskom polju u nekim partnerskim odnosima može doći do pojačanog nivoa ljubomore, ali će zato biti i onih parova koji će baš ovo vreme iskoristiti da naprave neke značajne korake. Slobodni – april je dobar za uživanje i zabavu, odnosi pokrenuti u ovom periodu mogu vremenom postati ozbiljni.

Posao

U većem delu meseca će finansijski segment biti ono što vas okupira I mesto gde ulažete najviše energije. Promenljive finansijske situacije vam mogu povremeno zadavati glavobolju – očekujte više stabilnosti tek pred kraj aprila. Poslovno – I pored manjih zastoja u komunikaciji sa saradnicima, odlaganja nekih planova ili dogovora – ovo će biti dosta miran mesec za vas. Mogućnost za neke konkretnije promene očekujte u drugom delu aprila. Strpljenje će vam se isplatiti.

Zdravlje

Ovo je dosta stabilan period u zdravstvenom smislu. Eventualno biste mogli imati češće glavobolje ili povremene alergijske tegobe.

Ljubav

Od vas će u priličnoj meri tokom 2024-e zavisiti tok partnerskog odnosa u kojem ste. U ovoj ste godini jači “faktor” – nećete biti neodlučni i umećete i da napravite “rezove”, ali i da podignete odnos na viši nivo. Ukoliko niste zadovoljni ili smatrate da je vašoj vezi/braku prošao “rok trajanja” – period od proleća vam donosi jasnu odluku koju ćete doneti hladne glave – ili je vreme da se nešto ozbiljno i suštinski menja….ili da se razilazimo. Period od aprila do juna je rezervisan za velike promene u odnosima – i kao što ćemo tada imati seriju prekida i odvajanja – isto tako ćemo imati i seriju veridbi, zajedničkog života ili ulaska u brak. Letnja sezona i prvi deo jeseni – nekim Bikovima donose odmor, a nekima – vesti o prinovama. Slobodni Bikovi – prošlost i noviteti su u jednakoj meri zastupljeni tokom 2024-e. Bivši partneri će pokazivati nameru da vam se vrate – ali će njihovo ponovno puštanje u vaš život zavisiti isključivo od vas. Možete biti spremni da date šansu, ali isto tako voljni i da je “oduzmete” ukoliko partner ne pokaže ozbiljnost. Za glanc nove ljubavi najlepši je prolećni period, kao i novembar.

Posao

Ulazak Plutona u polje statusa, karijere i budućnosti nagoveštaj je velikih promena u vašem poslovnom sektoru. Mnogi od vas će promeniti posao, firmu ili se čak otisnuti u vode privatnog biznisa. Gro promena će se dogoditi u prvoj polovini godine – kada vam sledi i više novca i veća stabilnost po pitanju finansija. Iako ste pripadnici znaka koji ne voli da menja ni okolnosti, ali ni sebe – ova godina će vam doneti da naučite da se postavite drugačije, da prihvatite novitete, možda prođete i kroz neku formu obuke ili usavršavanja. Drugi deo godine je dosta stabilan i doneće vam lagodnije finansijske okolnosti.

Zdravlje

Period do proleća, kao i jesen 2024-e godine vam donose nešto slabiji imunitet i osetljivost respiratornog sistema. Takođe – nešto naglašeniji stres – pa je potrebno opuštanje i rekreacija.

Astro