Nova vest

Vrati se na

Ovan

Neke stvari u poslovnom segmentu smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

Hrana

Nervoza utiče na rad stomaka i creva, pa je potrebno okrenuti se laganoj hrani. Biljna vlakna – salate od svežeg povrća, grilovano povrće, manje količine mesa, tvrdi sirevi, voće.

Ljubav

Red uživanja, zabavnih I opuštenih trenutaka i lepih dešavanja sa partnerom – pa onda red moranja i obaveza, praćen redom nervoze. Ta nervoza će posebno biti prisutna u momentima kada osećate da vas neke situacije pritiskaju, stežu, previše opterećuju – ali ne bih rekla da se vezuju za vaš partnerski odnos, već pre za poslovno-materijalnu Ili porodičnu situaciju. Slobodni Ovnovi – želeli da putujete, uživate, zabavljate se i družite ili želeli da ljubavišete – sve vam je otvoreno. Pred vama su u svakom slučaju vruće letnje noći koje obećavaju uzbudljiva dešavanja – a na vama je čime ćete ih ispuniti.

Posao

Prvi deo nedelje obećava nešto više nervoze, pa popuštanje i smirivanje u drugom delu. Ova radna sedmica je kao koktel, umešan i od onih dešavanja koja vam prijaju, ali i od onih koja vas iritiraju. Komunikacija će uglavnom biti dobra, mada će se povremeno provlačiti napeti momenti pogotovo kada ste u pregovorima sa osobom koja je isto tvrdoglava kao i vi (ovo će posebno biti izraženo u utorak – kada je potrebna hladna glava I više strpljenja). Što se finansija tiče – pa, troškova ima poprilično.

Zdravlje

Prijalo bi vam više odmaranja i opuštanje.

Ljubav

Prva dekada meseca slobodnim Ovnovima može doneti da neke propuštene ljubavne prilike ponovo postanu aktuelne, da se stare simpatije vrate u vaš život ili čak da dođe do kontakta sa nekim od bivših partnera. Sa malo sreće i nešto više truda ono što je bilo može postati ono što jeste. Već od ulaska u drugu dekadu – eto novih ljubavnih dešavanja, eto prilika za uživanje, dobar provod i strasti, eto malo ljubavnih avantura i vrućih letnjih noći. Poslednja dekada meseca vama je posebno aktivna – flerta i slatkih letnjih dogodovština će biti koliko ti duša ište. Dok slobodni luduju, oni zauzeti su naročito tokom prve dekade jula posvećeni porodici, domu i okrenuti samo voljenoj osobi. Ovaj period je izvrstan da se neki odnosi koji su bili malo klackavi u prethodnom periodu – sada ponovo nađu na stabilnom tlu.

Posao

Rezultati vašeg poslovnog angažovanja će pristizati sporije, ali budite sigurni da će doći, što će posebno biti vidljivo u drugom delu meseca. U prvoj dekadi očekujte više troškova  (za dom, porodicu, odmor plus redovni izdaci), a od ulaska u drugu dekadu stanje finansija se popravlja i u par navrata ćete imati priliku da zaradite prilično fine sume (ovo može biti od redovnog posla, ali je otvoreno i da ti prilivi idu od dodatnih poslovnih angažmana ili neke vrste posredovanja). Korektni odnosi sa saradnicima i kolegama.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu, a i grlo će vam povremeno biti dosta osetljivo.

Ljubav

Sve do proleća odnos sa voljenom osobom može imati veće uspone i padove – a neke od tih „padova“ bi mogla doneti i velika ljubavna iskušenja koja će se vama pojaviti. Neće svi parovi izgurati 2024-u zajedno – momenti kada bi moglo doći do pucanja nekih veza i brakova su baš na proleće, ali i od jeseni do kraja godine (kada se vaš vladar nalazi u polju doma, porodice, intime, krajeva – gde boravi od septembra 2024-e pa do aprila 2025-e). No, baš ti prolećni meseci kao i jesen će veliki broj parova uvesti u zajednički život ili brak, a tokom ove godine očekujemo i mnogobrojne prinove (neki ulasci u brak će biti baš iz tog razloga). Planirali ili ne planirali – 2024-a  vam donosi da odrastate po pitanjima ljubavi, da pokazujete zrelost i da ste spremni za promene – bilo da su te promene u pravcu dubljeg zajedništva…ili odvajanja. Slobodni Ovnovi – iako cela 2024-a donosi pojačane ljubavne prilike – biće potrebno dosta mudrosti da se odabere ono što je istinski za vas. Jer u igri su i ljubavne avanture, tajne veze, ali i one veze koje nose teške lekcije. Period maj – avgust je najstabilniji ukoliko tražite ozbiljnost i trajnost.

Posao

Vaš poslovni prioritet u 2024-oj jeste na ostvarivanju i proširivanju i poslovnih saradnji, ali i vašeg ličnog uticaja i ambicija. Ne možemo reći da vas očekuje lagan put, jer ćete često imati problematičnu komunikaciju sa saradnicima i klijentima i odlaganje dogovora. Velike aktivnosti koje su okrenute drugim tržištima i ka inostranstvu. Do ulaska u proleće nećete moći da se pohvalite spektakularnim rezultatima, ali će zato prolećni i letnji meseci doneti veliki prodor i znatno povećanje finansija. Jesenji period može doneti stagnaciju i problematiku u saradničkim i partnerskim odnosima, ali će vas decembar oporaviti.

Zdravlje

Tokom cele godine bićete više podložni virusima, bakterijama, infekcijama, povredama (naročito do ulaska u proleće i tokom kasnog jesenjeg perioda). Potrebno je i više opreza u saobraćaju.

Astro

Novo Sport Video Menu