Nova vest

Vrati se na

Devica

Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosećaj dobar, pa bi bilo dobro da proverite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom.

Hrana

Kvalitetni, raznovrsni i redovni obroci su ono što vam je potrebno. U ishranu uvrstite više žitarica, mlečih proizvoda, naročito kiselog mleka. Odgovaraju vam i lagana mesa kao što je piletina i ćuretina.

Ljubav

Naglašeno polje tajni i zabranjenih uživanja slobodnim Devicama ne blokira nove ljubavne poduhvate, ali ukazuje da će priče otpočete u ovom periodu biti prilično komplikovane, iako će biti ispunjene velikim strastima i emocijama. Naravno, sve ovo donosi i mogućnost ulaska u tajnu ljubavnu priču ili avanturu. Sada strasti upravljaju vama, a njima je teško odupreti se. Što se tiče zauzetih – sve deluje kao da je na svom mestu i da je odnos stabilan i jak. Međutim, taj prvi pogled ume da zavara – niti vi niti partner niste potpuno u svojoj energiji i iako je odnos korektan – kod oboje postoji neki vid nezadovoljstva.

Posao

Ozbiljno razmišljate da napravite neku promenu ili presek u dosadašnjem načinu funkcionisanja. Ovo je momenat kada možete doneti nagle odluke – zbog kojih biste se najverovatnije kasnije pokajali. Zato bi bilo dobro da bar za sada – samo razmišljate, kalkulišete – ali da ne povlačite konkretne poteze. Sedmica pred vama je dosta užurbana, pogotovo će prvi radni dani doneti dosta nervoze, pa možda I lošiju komunikaciju sa saradnicima. Finansije – ovde situacija I nije toliko loša.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, nervoza, moguće povrede. Osetljiviji ste nego što mislite.

Ljubav

Dobar period za uživanje sa voljenom osobom, za pravljenje planova (i brzu realizaciju istih – pogotovo ako se ti planovi vezuju za druženje, uživanje, zabavu, putovanja), dobar period za jačanje strasti, ali i bliskosti, razumevanja, međusobnog poštovanja. Čak je dobar period i za one parove koji su se u prethodnom periodu malo zatalasali, koji su eventualno bili u nekoj statičnoj fazi ili nisu mogli da reše ozbiljna pitanja vezana za njihov odnos – sada je dosta toga rešivo – naravno, ukoliko postoji želja i namera da oboje „prionete na posao“.  Što se tiče slobodnih – uživajte kad već možete, družite se i okusite sve čari koje donosi ovaj mesec. A moguće je da se „usput“ i poprilično zaljubite. Prva polovina jula jeste bolja za ljubav, ali ništa ne fali ni drugoj polovini (osim što to tada više miriše na avanturu).

Posao

I za vas bi bilo dobro da makar jedan deo jula iskoristite za odmor i opuštanje, jer je pritisak poslovnih obaveza i dešavanja i dalje kod vas prilično jak, a takav tempo će se nastaviti i tokom sledećeg meseca. Ukoliko težite promenama – bilo da hoćete da promenite firmu, radno mesto ili da uvedete nove elemente u posao – drugi deo jula meseca je izuzetno povoljan za tako nešto. Finansijska situacija je dosta stabilna, ali očekujte da će vaši troškovi biti pojačani, posebno tokom treće dekade jula.

Zdravlje

Potreban vam je odmor. Tokom prve dekade jula moguće su alergije ili stomačni problemi.

Ljubav

Još od marta 2023-e i ulaska Saturna u vaše polje partnerstava Device su ušle u period koji ukazuje na velika iskušenja u partnerskim odnosima, posebno kod onih u braku (mada su i duže veze “na tapetu” i “učesnici” se moraju odlučiti – da li će dizati odnos na viši nivo ili ići svako na svoju stranu). Ni ova godina nije po tom pitanju drugačija – pa će oni odnosi u kojima između partnera postoji sve veća distanca u svim sektorima – ući u “crvenu zonu” pogotovo od kraja proleća 2024-e. Ukoliko ste voljni da radite na odnosu i “spasavate što se spasti da” – biće potrebno da se oboje menjate, ali i da vaša komunikacija i otvorenost budu mnogo naglašenije nego do sada. Oni parovi koji se odluče da dignu odnos na viši nivo – najbolji period za to je proleće, kao i septembar – oktobar. Slobodne Device – pogled u prošlost će biti dosta aktuelan tokom 2024-e. Mogući su pokušaji obnove koji ne moraju biti automatski neuspešni, ali će biti potrebno dosta truda sa obe strane. Što se novih osoba tiče – može postojati razlika u godinama, faktor tajnosti ili udaljenost. Dobri periodi za ljubav – februar, maj, jul, avgust, oktobar.

Posao

Možda se po pitanjima emocija spotičete tokom 2024-e, ali zato po pitanjima posla imate više nego dobru situaciju. Pluton u drugom delu januara ulazi u polje odgovornosti i obaveza, ukazujući na ogromnu količinu energije  koju ćete ulagati u posao – što će se više nego isplatiti već od proleća 2024-e, a u periodu maj – jun možete očekivati promocije, napredovanja ili snažni “proboj” kroz posao. Leto ne donosi spektakularne pomake, ali ste od ulaska u jesen ponovo u punoj brzini. Ovo je godina pozitivnih promena i boljih finansija. Mogući su pojačani troškovi ili štete koje se vezuju za dom i porodicu.

Zdravlje

Potrebno je da poradite na svojim navikama i da se odgovornije postavite prema stanju svog organizma. Moguća je pojačana stomačna problematika, kao i velika osetljivost na stres.

Astro

Novo Sport Video Menu