Nova vest

Vrati se na

Devica

Niste nezadovoljni svojim učinkom na poslovnom projektu, pa vam nije jasno zbog čega ne dobijate informacije koje očekujete. Nervozni ste zbog odlaganja isplata. U komunikaciji sa emotivnim partnerom pokušajte da potisnete svoju isključivost.

Hrana

Trudite se da voće i povrće dobro operete, a meso i mlečne proizvode obavezno proverite – koliki je rok trajanja i dobro termički obradite. Moguće su alergije na hranu (jagode) i problem sa varenjem.

Ljubav

Za parove koji su već duže vreme nestabilni, gde je evidentno da se sve više distancirate jedno od drugog – ovo može biti sedmica kada će se sve ono što je nakupljano, gurano pod tepih ili preko čega se ćutke prelazilo – izliti na površinu. Pre nego što trajno podvučete crtu, razmislite i partner i vi da li ima smisla truditi se, da li odnos treba spasavati. Jer, moguće je. Za ostale – pomalo nemirna nedelja sa puno preokreta i mnoštvom dešavanja. Praznici su uskoro – planirajte zajedničko putovanje i odmor. Slobodne Device – razmislite da li je osoba koja vam se dopada baš ona prava za vas. Ne žurite.

Posao

 Ovo je istovremeno plodonosan, ali i dosta zahtevan poslovni period za vas. Od samog početka nedelje krenuće gužva, praćena promenama u planovima i dogovorima. Iako ste trenutno više nego sposobni da se snalazite u hodu i rešavate situacije jednu po jednu, evidentno je da ste ipak prilično umorni. Pun Mesec u polju koje se vezuje za aktivnosti, dogovore, komunikaciju – ukazuje da se nivo obaveza neće smanjivati, naprotiv. Iako ste finansijski prilično stabilni – u ovoj vas sedmici očekuje dosta troškova.

Zdravlje

Alergijske reakcije, podložnost prehladama.

Ljubav

Tokom celog aprila Mars će tranzitirati kroz vaše polje partnerstava, gde se već nalazi Saturn. Prisustvo ove dve planete ukazuje na vrlo ozbiljan period u kojem se sami temelji odnosa moraju “pretresti”. Da, sada jeste moguće rešiti postojeću problematiku, napraviti promene koje vode ka poboljšanju odnosa i više vas povezati… Ali je, realno gledano – i te kako moguće da se neki parovi suoče sa prilično teškim izazovima koje neće umeti (ili neće želeti) da prevaziđu zajedničkim snagama. Kao i uvek – komunikacija je ključ, ali ne ona obojena nestrpljenjem i bandoglavošću – već ona otvorena, iskrena, razumna. Slobodne Device – za strasti je ovo ok period, kao i za tajne veze, ali sa jednom napomenom – ono što na prvi pogled deluje kao opuštajuće i lagano – može se pokazati kao jako komplikovano i zahtevno.

Posao

Finansijski sektor će biti dosta jak tokom celog aprila – iako ćete vi biti više nego sposobni da povremeno opustošite sopstveni novčanik I onim neophodnim, ali I onim potpuno nepotrebnim troškovima. Poslovno – do sada ste shvatili da se nalazite u profitabilnom, iako prilično zahtevnom poslovnom periodu. Oni sa kojima radite I sarađujete zahtevaju od vas visok stepen odgovornosti I posvećenosti – sve ćete to vi umeti da pružite, ali samo ćete vi znati koliko ćete se trošiti u procesu. I mentalno I fizički.

Zdravlje

Osetljivost na stress je prisutna, što može dovoditi do pojačane nervoze, ali I problema sa glavoboljama. Moguće su I alergijske reakcije I osetljivost disajnih puteva.

Ljubav

Još od marta 2023-e i ulaska Saturna u vaše polje partnerstava Device su ušle u period koji ukazuje na velika iskušenja u partnerskim odnosima, posebno kod onih u braku (mada su i duže veze “na tapetu” i “učesnici” se moraju odlučiti – da li će dizati odnos na viši nivo ili ići svako na svoju stranu). Ni ova godina nije po tom pitanju drugačija – pa će oni odnosi u kojima između partnera postoji sve veća distanca u svim sektorima – ući u “crvenu zonu” pogotovo od kraja proleća 2024-e. Ukoliko ste voljni da radite na odnosu i “spasavate što se spasti da” – biće potrebno da se oboje menjate, ali i da vaša komunikacija i otvorenost budu mnogo naglašenije nego do sada. Oni parovi koji se odluče da dignu odnos na viši nivo – najbolji period za to je proleće, kao i septembar – oktobar. Slobodne Device – pogled u prošlost će biti dosta aktuelan tokom 2024-e. Mogući su pokušaji obnove koji ne moraju biti automatski neuspešni, ali će biti potrebno dosta truda sa obe strane. Što se novih osoba tiče – može postojati razlika u godinama, faktor tajnosti ili udaljenost. Dobri periodi za ljubav – februar, maj, jul, avgust, oktobar.

Posao

Možda se po pitanjima emocija spotičete tokom 2024-e, ali zato po pitanjima posla imate više nego dobru situaciju. Pluton u drugom delu januara ulazi u polje odgovornosti i obaveza, ukazujući na ogromnu količinu energije  koju ćete ulagati u posao – što će se više nego isplatiti već od proleća 2024-e, a u periodu maj – jun možete očekivati promocije, napredovanja ili snažni “proboj” kroz posao. Leto ne donosi spektakularne pomake, ali ste od ulaska u jesen ponovo u punoj brzini. Ovo je godina pozitivnih promena i boljih finansija. Mogući su pojačani troškovi ili štete koje se vezuju za dom i porodicu.

Zdravlje

Potrebno je da poradite na svojim navikama i da se odgovornije postavite prema stanju svog organizma. Moguća je pojačana stomačna problematika, kao i velika osetljivost na stres.

Astro