Nova vest

Vrati se na

Vodolija

Jasno vam je da neki ljudi nisu spremni da ispoštuju svoja obećanja ili dogovore sa vama i jako se nervirate zbog toga. Spustite loptu, moguće je da će se okolnosti promeniti u skorijem roku. Suviše lako reagujete na ono što smatrate provokacijom od strane emotivnog partnera.

Hrana

Veliki problem vam predstavljaju slatkiši. Koliko god se trudili, slatki zalogaji su ono na čemu uvek iznova i iznova pokleknete. Pokušajte da svoju glad za šećerom utolite sezonskim voćem.

Ljubav

Moguć je zastoj ili pak nešto žučnija komunikacija tokom ove sedmice, posebno u njenom prvom delu. Uzrok mogu biti finansijski pritisci na vas i partnera, ali i neke porodične teme i dileme. Ono što je dobro jeste da će se ovi momenti prevazilaziti brzo – oboje ste sada mnogo više raspoloženi za opuštenost i smeh nego za mrštenje i nećete dozvoliti da vas dugo drže negativnosti. Od vikenda – bacite se na planiranje nekog kraćeg zajedničkog putovanjceta. Slobodne Vodolije – komunikacija sa osobom koja vas interesuje krene, pa zastane. Ovo će se poboljšati u drugom delu sedmice, posebno za vikend.

Posao

Vaša će energija biti promenljiva – u jednom trenutku ćete biti poletni, harizmatični, razgovorljivi, spremni da preduzmete inicijativu, a onda ćete se u nekom drugom momentu usporiti, klonuti, otaljavati obaveze ili biti previše nervozni. Ni što se organizacije tiče, ništa nije bolja situacija – verovatno je da ćete kasniti ili zaboraviti na dogovore…ili jednostavno nećete uspeti da stignete sve ono što ste isplanirali da obavite. Niste zabrinuti zbog priliva, ali zbog troškova – jeste. Previše ih je ovih dana.

Zdravlje

Alergije, prehlade. Previše se iscrpljujete, više se odmarajte i relaksirajte.

Ljubav

April će doneti šareniš od osećanja, raspoloženja i dešavanja u partnerskom odnosu. Da, imaćete više zajedničkih aktivnosti i više strasti, bićete u pokretu i u dobroj energiji. S druge strane – biće i momenata lošije komunikacije i nervoze, manjka zajedničkog vremena ili momenata kada se oboje morate mnogo posvetiti poslovnom i porodičnom sektoru koji zahtevaju svu vašu pažnju. Partneru ćete biti potrebni kao podrška u nekim trenucima, ali isto i on vama. Zajedničkim snagama će se neki otežavajući momenti prevazići. Slobodne Vodolije – ako žudite da sretnete bivšu ljubav ili uspostavite prekinut kontakt – pa, april vam može doneti tako nešto. Da li je to u vašem interesu i da li vam donosi dobro – to je već posebna priča. Ja bih vam savetovala da ne gledate mnogo u prošlost, jer je pred vama vreme intenzivnih dešavanja, uzbuđenja i novih osoba koje vam itekako mogu začiniti ljubavni život.

Posao

A u poslu i finansijskom sektoru – spektakl. Ako volite da stalno žurite, a nigde ne stižete na vreme – ovo je pravi mesec za vas. Ako volite da budete u fazonu “priči nikad kraja” – onda će vas ovaj period oduševiti. Ako volite da u jednoj ruci držite telefon i razgovarate, a da drugom rukom čukate po kompjuteru, pišete ili popunjavate papirologiju – eto vama radosti tokom ovog meseca. U suštini, pokušavam da kažem da ćete kroz april bukvalno projuriti, sve vreme se saplićući, padajući i ustajući ponovo. Nerviraćete se i nastavljati. Novac će dolaziti, a vi ćete ga prosleđivati dalje. Uživajte.

Zdravlje

Iz aprila ćete izaći sa znatno stanjenim živcima. Stress će postati deo vaše svakodnevice – pa gledajte da se što više opuštate i resetujete, najbolje u prirodi. I više vodite računa o načinu ishrane. I u saobraćaju.

Ljubav

Prilično stabilna situacija u vašim emotivnim relacijama tokom 2024-e godine. Ne mogu da kažem da će sve biti savršeno, jer neće – ali jako malo truda je dovoljno da vi i partner pronađete i kompromis i dogovor i zajednički interes po mnogim pitanjima. Jedan vid duboke, ali suptilne promene kreće kod vas od ulaska Plutona u vaš znak u drugom delu januara – sledi vam transformacija i što se izgleda i što se načina funkcionisanja i razmišljanja tiče. Očekivaćete mnogo od partnera, ali ćete isto toliko i davati – što od kasnog proleća može rezultovati ulascima u zajednički život, brak....ili prinovama. Komunikacija u partnerstvima može povremeno predstavljati problem – pogotovo tokom aprila, avgusta i novembra – pa u tim periodima budite više popustljivi jedno prema drugom. Slobodne Vodolije – 2024-a obećava ljubavna uživanja. Biće to koktel emocija, strasti i zabave – a od maja meseca vaš društveni život će se dodatno intenzivirati i teško je da ćete ostati neprimećeni. Najstabilnije emotivne prilike su od početka juna, ali neće biti čudno ukoliko „odlepite“ već u prvom tromesečju godine. Strasno i fatalno – to je to.

Posao

Finansijski prilivi će biti stabilni i ujednačeni tokom ove godine, ali se vidi da će vam troškovi biti “slaba tačka” – pogotovo su april, avgust, kao i sam kraj godine dosta nezgodni po tim pitanjima. Bili zadovoljni ili nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom i statusom – promene vam slede. Moguće je da već neko vreme osećate da niste inspirisani ili da ste se suviše “zaglavili” u poslovnoj svakodnevici. Ideje koje imate, kao i nova poslovna angažovanja – možete realizovati od kasnog proleća, što će se pokazati kao pun pogodak – najpre u finansijskom smislu. Povremeno ćete biti skloni riziku – sa polovičnim uspehom.

Zdravlje

Oscilacije imuniteta, povremeni problemi koji se vezuju za ishranu (ovde ćete morati nešto da menjate) i pojačan stres. Redovna fizička aktivnost je potrebna – da ojača telo i stabilizuje duh.

Astro