Nova vest

Vrati se na

Vodolija

Prilično naporan dan. Niste sigurni šta poslovni partneri i saradnici zaista misle i šta planiraju kada je vaša saradnja u pitanju. Sebe bespotrebno nervirate brigom. Ako ne budete osvojili osobu koja vam se dopada, možete se povući i ućutati.

Hrana

Nemojte se uvući u jedno od vaših raspoloženja kad samo gledate šta ćete da pojedete. A to što pojedete uglavnom su grickalice I brza hrana. Poboljšajte ishranu ribom, povrćem, ribom, voćem.

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom će u ovoj sedmici imati svoje uspone I padove. Jer, kod oboje postoji dosta nervoze, razvučeni ste poslovnim I privatnim obavezama. I onda tako nervozni prenosite nervozu jedno na drugo. Da se razumemo – I pored tih tenzičnih momenata, vaša veza nije ugrožena. Jer I u ovakvom periodu postoji prostor za pregršt lepih dešavanja koje popravljaju vaše raspoloženje I donose dobru energiju u odnos. Slobodne Vodolije – tako je lako zaljubiti se ovih dana. Da li će novopokrenute priče ostati samo na nivou vrele letnje avanture ili će se pretvoriti u nešto ozbiljnije – pokazaće vreme.

Posao

Period zvan “nemam pojma gde udaram” se apsolutno nastavlja I na dalje. Da se razumemo – to ne znači da vi ne postižete dobre rezultate, ne znači da ne završavate svoje obaveze, ne znači da nećete profitirati – ali znači da ćete povremeno imati osećaj da se provlačite kroz iglene uši, da vam svi redom skakuću po živcima, da nikako ne uspevate da se organizujete I da se u svakom danu pojavljuju sitnice I krupnice koje morate da rešavate. Što se priliva I troškova tiče – vrlo nerešena situacija.

Zdravlje

Previše nervoze.

Ljubav

Odnos sa partnerom je na ulasku u jul mesec kvalitetan i stabilan – i koliko god da vam to prija, ipak negde osećate potrebu za više aktivnosti, dinamike, dešavanja – povremeno možete imati osećaj da ste se učlovili i da se vrtite u jednom te istom svakodnevnom krugu. Za više dinamike se ne brinite – ona će doći – manjim delom tokom prvog, a dosta većim tokom drugog dela meseca. Partnera i vas očekuje i neko putovanje, ali i više zajedničkih aktivnosti i izlazaka. Doduše, neke od vas očekuje i renoviranje ili tumbanje u domu i nervoza oko članova porodice – ali hteli ste dinamiku – dobili ste je. Slobodne Vodolije – drugi deo jula, a pogotovo period posle 20-og donosi vam veliku dinamičnost i društvene aktivnosti koje vam prijaju. Neko će pronaći pravi način da vam priđe i zaintrigira vas.

Posao

Prilično ste zadovoljni dešavanjima u poslovnom sektoru. Obaveze jesu pomalo dosadne i traže dosta vašeg vremena – ali sa druge strane – atmosfera u poslovnom okruženju je korektna i stabilna. Finansije – red novčanih priliva, red troškova – ako ništa drugo, nećete ići u minus. Od polovine meseca očekujte aktivniji i angažovaniji poslovni period – neke saradnje će funkcionisati besprekorno, ali biće i onih drugih u kojima će vladati napetost. Izbegavajte rasprave sa poslovnim partnerima i nadređenima.

Zdravlje

Dosta stabilna zdravstvena situacija tokom celog jula. Možda nešto osetljiviji stomačni deo.

Ljubav

Prilično stabilna situacija u vašim emotivnim relacijama tokom 2024-e godine. Ne mogu da kažem da će sve biti savršeno, jer neće – ali jako malo truda je dovoljno da vi i partner pronađete i kompromis i dogovor i zajednički interes po mnogim pitanjima. Jedan vid duboke, ali suptilne promene kreće kod vas od ulaska Plutona u vaš znak u drugom delu januara – sledi vam transformacija i što se izgleda i što se načina funkcionisanja i razmišljanja tiče. Očekivaćete mnogo od partnera, ali ćete isto toliko i davati – što od kasnog proleća može rezultovati ulascima u zajednički život, brak....ili prinovama. Komunikacija u partnerstvima može povremeno predstavljati problem – pogotovo tokom aprila, avgusta i novembra – pa u tim periodima budite više popustljivi jedno prema drugom. Slobodne Vodolije – 2024-a obećava ljubavna uživanja. Biće to koktel emocija, strasti i zabave – a od maja meseca vaš društveni život će se dodatno intenzivirati i teško je da ćete ostati neprimećeni. Najstabilnije emotivne prilike su od početka juna, ali neće biti čudno ukoliko „odlepite“ već u prvom tromesečju godine. Strasno i fatalno – to je to.

Posao

Finansijski prilivi će biti stabilni i ujednačeni tokom ove godine, ali se vidi da će vam troškovi biti “slaba tačka” – pogotovo su april, avgust, kao i sam kraj godine dosta nezgodni po tim pitanjima. Bili zadovoljni ili nezadovoljni trenutnom poslovnom situacijom i statusom – promene vam slede. Moguće je da već neko vreme osećate da niste inspirisani ili da ste se suviše “zaglavili” u poslovnoj svakodnevici. Ideje koje imate, kao i nova poslovna angažovanja – možete realizovati od kasnog proleća, što će se pokazati kao pun pogodak – najpre u finansijskom smislu. Povremeno ćete biti skloni riziku – sa polovičnim uspehom.

Zdravlje

Oscilacije imuniteta, povremeni problemi koji se vezuju za ishranu (ovde ćete morati nešto da menjate) i pojačan stres. Redovna fizička aktivnost je potrebna – da ojača telo i stabilizuje duh.

Astro

Novo Sport Video Menu