Nova vest

Vrati se na

Rak

Šta god da pokušavate da pokrenete ili ugovorite – suočavate se sa odlaganjima ili blokadama. Nemate prave sagovornike, pa je možda bolje da se povučete i usmerite na redovne obaveze. Emotivni partner vas pritiska svojom preteranom brigom.

Hrana

I raspoloženja, pa samim tim i apetiti će biti vrlo promenljiva stavka tokom ove sedmice. Kao što ćete imati faze u kojima vam nije do jela, isto tako ćete imati i one u kojima ćete stalno kopati po frižideru.

Ljubav

Obaveze koje dolaze iz poslovnog I porodičnog sektora verovatno će vam pojesti dobar deo energije I vremena, pa će za voljenu osobu ostati malo. I vaša raspoloženja zbog nervoze koju vučete zbog drugih ljudi I dešavanja mogu biti promenljiva I umećete povremeno da zbunite partnera. Sada je potrebno bolje se uklopiti I što više smanjiti nivo nervoze – a bilo bi dobro I da odskitate negde zajedno I pokrenete uspavane strasti. Slobodni Rakovi – družićete se I uživati u tome. Može vam se dopasti neko na prvi pogled, ali bi bilo dobro da proverite da li je ta osoba slobodna I da li je iskrena prema vama.

Posao

Komunikacija sa saradnicima će biti čudna, usporena, razvučena – nećete se baš najbolje razumeti, a postoji tendencija i da ne budete otvoreni jedni prema drugima po nekim pitanjima. Takođe, ovih dana vam mnogo toga odvlači pažnju i remeti vam koncentraciju na poslu – pokušajte da se što više fokusirate na svoje obaveze da ne biste propustili nešto od važnosti ili napravili grešku. Odnos sa nadređenima može biti nešto nervozniji u drugom delu sedmice. Finansijski ćete proći solidno.

Zdravlje

Raspoloženje vam je pomalo mutno, a i stress može biti pojačan.

 

Ljubav

Iako je odnos između voljene osobe i vas u stabilnoj fazi tokom celog aprila – ovo ne znači da ćete moći da se opustite i uživate. Dosta teškoća možete imati kroz komunikaciju – vaša promenljiva raspoloženja će izbijati kroz impulsivnost, nestrpljivost i razdražljivost – pa će biti momenata u kojima ćete “lomiti koplja” i biti na granici rasprave. Poslovni i porodični sektor će vam oduzimati dosta vremena i živaca – a nervozu zbog toga će biti lako preneti u partnerski odnos. Ovo je mesec u kojem biste trebali da se pozabavite pitanjima i temama koje do sada niste uspevali da rešite, na kojima ste se saplitali. Slobodni Rakovi – ako ne na samom početku meseca, a ono tokom poslednje dekade – neko može zagolicati vašu pažnju. Pogotovo je ovaj drugi period pogodan za uživanja, druženja, flert i naravno – ljubav.

Posao

Pomračenje Sunca u vašem polju karijere ukazuje da će se ako ne sada, a ono u narednih šest meseci pred vama otvoriti vrata za veliku poslovnu promenu. Eventualno biste neke nagoveštaje u kom pravcu će situacija ići mogli da dobijete u poslednjoj dekadi meseca. Generalno – ovaj vam mesec donosi potrebu za isticanjem i pojačanu ambiciju, ali vuče i mnoštvo što sitnijih što krupnijih prepreka koje ćete morati da savladate. Teškoća će biti u komunikaciji, u dogovorima, ali i po papirološkim pitanjima.

Zdravlje

Dosta ćete se trošiti – i mentalno i fizički – pa je potrebno pronalaziti prostor za resetovanje, opuštanje. Osetljivi su disajni putevi, a možete imati i problem sa spavanjem.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku – ne mogu da kažem da je 2024-a jednostavna za vas – biće tu povremenih preispitivanja odnosa, povremenih zahlađenja, često će se dešavati da nemate dovoljno vremena jedno za drugo (za ovo ćete oboje biti krivi jer je i partneru i vama 2024-a godina prikazana kao zahtevna po pitanju posla i kao vreme kada ćete mnogo morati da se usredsredite na ovaj sektor) – ali kao par ćete istrajati, jer ono što vas spaja je jače od bilo kakve problematike. Ulazak Jupitera u znak Blizanaca (vama iza leđa) može od kraja maja doneti da se češće osećate teskobno i nesigurno (posebno izraženo tokom avgusta i decembra, pa je u ovim periodima važno da se više povežete sa voljenom osobom i više verujete jedno drugom). Duže veze tokom proleća i početkom jeseni mogu preći na viši nivo. Slobodni Rakovi – neki odnosi se tokom ove godine mogu obnoviti, ali će opstati samo ako oboje pokažete veliki trud i posvećenost. Period za nove ljubavi je najaktivniji tokom proleća i leta, sa posebnim osvrtom na drugi deo juna i ceo jul mesec – kada se mogu pokrenuti zaista ozbiljne i trajne ljubavne priče.

Posao

Poslovna tematika će vas jako zaokupljati tokom cele 2024-e, a najplodonosniji periodi (misli se i na finansije) su prvi i poslednji kvartal godine (sem januara koji je dosta nestabilan). Da, i te kako vam se tokom 2024-e može učiniti da vaš trud i angažovanje nisu dovoljno cenjeni (u smislu radnog mesta koje želite ili pozicije) ili da ste nekako “skrajnuti” – ali celu ovu godinu shvatite kao pripremu za 2025-u, koja će vam doneti neuporedivo više. Komunikacija i strpljenje sa saradnicima su ključ za 2024-u. Pred kraj godine možete vrlo ozbiljno krenuti u razmišljanja (ili čak u pripreme) za ulazak u privatni biznis.

Zdravlje

Bavite se hroničnim zdravstvenim problemima, ne zapostavljajte ih. Ovo je godina u kojoj je potrebno menjati navike i više voditi računa i o svom fizičkom, ali i o mentalnom zdravlju.

Astro