Nova vest

Vrati se na

Rak

U prvom delu dana očekujte da ćete jedva uspeti da na vreme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada.

Hrana

Umerenost je ključ za dobro funkcionisanje i to da se osećate baš kako treba. Smanjene količine mesa i slatkiša, a pojačati povrće, voće. Od mlečnih proizvoda– kefir. Oko vikenda očekujte češće napade gladi.

Ljubav

Malo tenzije I mnogo povezanosti – to je suština vaših partnerskih odnosa u ovom periodu. Nema velikih iskakanja iz ravnoteže I uglavnom se sve odvija nekim regularnim tokom. Nešto više nestabilnosti može biti u danima vikenda i punog Meseca u partnerskom polju – ali i ovo je bura u čaši vode, brzo dođe još brže prođe. Slobodni Rakovi – vrlo je moguće da već postoji zainteresovanost za neku osobu, a ukoliko je tako – pustite da se vaša komunikacija odvija laganim tokom. Ukoliko nikoga baš nema na vidiku – moguće je da vas situacija iznenadi do kraja nedelje. Pogotovo dani vikenda mogu biti jako dobri.

Posao

Jedna prilično korektna poslovna sedmica je pred vama. Iako obaveza ima dosta – nekako se ipak sve odvija dosta uobičajeno. Biće po koji momenat žurbe i tenzije u poslu, ali suštinski – malo je verovatno da vam bilo šta može napraviti konkretniji problem. Šta više – postoji šansa da se tokom ovog perioda i nešto više "oparite" ili da napravite solidan finansijski dil. Jedini oprez koji je potreban je po pitanju troškova – tu i dalje pokazujete tendenciju da se rasipate na sto strana.

Zdravlje

Dosta dobra situacija.

Ljubav

Najvećim delom tokom prve dekade, a nešto manjim do ulaska u treću dekadu – vaši partnerski odnosi će funkcionisati skoro pa besprekorno. Ne samo da će kod voljene osobe i vas biti pojačana bliskost, razumevanje ali i strast, već će i zajedničke aktivnosti i druženja sa prijateljima doprinositi stabilnom stanju vaše veze. Sa punim Mesecom u partnerskom polju početkom treće dekade jula – moguće su turbulencije koje će stabilni odnosi prevazići bez problema. Što se tiče slobodnih Rakova – prva polovina jula je odlična da se sa nekim „pronađete“ i da taj odnos potraje. Neki od vas u tom periodu mogu biti posebno bolećivi na prošlost i sentimentalni – pa neće biti čudno ukoliko dođe do kontakta sa bivšim partnerima i simpatijema. Drugi deo meseca je više rezervisan za zabavu nego za ljubav.

Posao

Ukoliko težite promeni radnog mesta ili pokušavate da pronađete posao – prva polovina meseca je više nego dobra da se napravi kvalitetan dogovor i otvore vrata za promenu. U tom periodu vaše poslovno funkcionisanje će biti uglavnom dobro, obaveza je manje nego inače a i vi ste u podsticajnom radnom fazonu. Najvećih dešavanja će tokom jula biti na planu finansija – povećani troškovi u više navrata mogu prilično opustošiti vaš novčanik. No, biće prilika i za poboljšanje zarada, najpre u drugom delu meseca.

Zdravlje

Više pažnje je potrebno obratiti na ishranu, jer vam je stomak prilično osetljiva stavka tokom jula.

Ljubav

Ukoliko ste u vezi ili u braku – ne mogu da kažem da je 2024-a jednostavna za vas – biće tu povremenih preispitivanja odnosa, povremenih zahlađenja, često će se dešavati da nemate dovoljno vremena jedno za drugo (za ovo ćete oboje biti krivi jer je i partneru i vama 2024-a godina prikazana kao zahtevna po pitanju posla i kao vreme kada ćete mnogo morati da se usredsredite na ovaj sektor) – ali kao par ćete istrajati, jer ono što vas spaja je jače od bilo kakve problematike. Ulazak Jupitera u znak Blizanaca (vama iza leđa) može od kraja maja doneti da se češće osećate teskobno i nesigurno (posebno izraženo tokom avgusta i decembra, pa je u ovim periodima važno da se više povežete sa voljenom osobom i više verujete jedno drugom). Duže veze tokom proleća i početkom jeseni mogu preći na viši nivo. Slobodni Rakovi – neki odnosi se tokom ove godine mogu obnoviti, ali će opstati samo ako oboje pokažete veliki trud i posvećenost. Period za nove ljubavi je najaktivniji tokom proleća i leta, sa posebnim osvrtom na drugi deo juna i ceo jul mesec – kada se mogu pokrenuti zaista ozbiljne i trajne ljubavne priče.

Posao

Poslovna tematika će vas jako zaokupljati tokom cele 2024-e, a najplodonosniji periodi (misli se i na finansije) su prvi i poslednji kvartal godine (sem januara koji je dosta nestabilan). Da, i te kako vam se tokom 2024-e može učiniti da vaš trud i angažovanje nisu dovoljno cenjeni (u smislu radnog mesta koje želite ili pozicije) ili da ste nekako “skrajnuti” – ali celu ovu godinu shvatite kao pripremu za 2025-u, koja će vam doneti neuporedivo više. Komunikacija i strpljenje sa saradnicima su ključ za 2024-u. Pred kraj godine možete vrlo ozbiljno krenuti u razmišljanja (ili čak u pripreme) za ulazak u privatni biznis.

Zdravlje

Bavite se hroničnim zdravstvenim problemima, ne zapostavljajte ih. Ovo je godina u kojoj je potrebno menjati navike i više voditi računa i o svom fizičkom, ali i o mentalnom zdravlju.

Astro

Novo Sport Video Menu