Nova vest

Vrati se na

Blizanci

Vaše raspoloženje je dobro, i pored toga što vas čeka gomila nezavršenih obaveza. Napravićete selekciju i odraditi samo ono što je neophodno. Zabrinutost zbog troškova. Mogućnost susreta ili poznanstva sa osobom sa kojom će odmah proraditi varnice.

Hrana

Oscilacije raspoloženja ćete umeti da lečite hranom ovih dana. Vi ćete varirati, pa će vam varirati i apetit. Mogući su problemi sa probavom, pa se potrudite da konzumirate laganiju hranu.

Ljubav

Voljena osoba i vi ćete se tokom ove sedmice nekako razmimoilaziti i često juriti u raspoloženjima – kad vi budete puni energije, slobodni i voljni za inicijativu i akciju – partner će imati obaveze ili biti preumoran…i obrnuto. Zato ćete se nešto teže dogovarati oko zajedničkih aktivnosti ili susreta – i verovatno će tek sam kraj nedelje doneti opuštenciju i dobru, aktivnu energiju kod oboje. Slobodni Blizanci – i dalje ste u periodu koji vam ide na ruku što se zabave, uživanja, pa i novih poznanstava i koketiranja tiče. Ne žurite sa ulaskom u ljubavnu priču – uživajte u procesu upoznavanja, razgovorima.

Posao

Vaš vladar Merkur lagano tokom ove nedelje usporava, spremajući se za direktno kretanje pred sam kraj radne sedmice. Zato – nije vreme za žurbu niti za rasipanje energije na sto strana, poslova, obaveza. Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice može doneti da se situacije na poslu zakuvavaju, da vas nadređeni ili saradnici pritiskaju – ako budete pokušavali da sve rešavate odjednom, izvesno je da ćete se zablokirati ili povlačiti pogrešne poteze. Odredite prioritete i krenite od njih, lagano.

Zdravlje

Umor. Moguće su i alergije ili oscilacije pritiska.

Ljubav

Komunikacija sa voljenom osobom može biti obojena nestrpljivošću i vašim promenljivim raspoloženjima. Ukoliko je za ovakvo vaše stanje zaslužno to što ste pod pojačanim pritiskom kroz posao ili kroz porodicu – pokušajte da ne prenosite nervozu u partnerski odnos. Ako pak smatrate da je partner jednim delom kriv za to kako se osećate – onda bi bilo dobro da sednete i porazgovarate. Dobar je trenutak da kažete sve ono što vam je na duši i što vas opterećuje. Takođe, mogli biste da razmislite da li ste i vi doprineli problemu. Drugi deo aprila donosi vam lepe zajedničke trenutke i više radosti. Slobodni Blizanci – Venera je tokom ovog meseca na vašoj strani – vaš društveni život se poboljšava, lako se sklapaju nova poznanstva, kontakti, lako se flertuje. A možete i susresti nekog koga dugo želite da vidite.

Posao

Dosta zahtevan poslovni mesec, pogotovo njegova prva polovina – moguće je više nesporazuma u komunikaciji sa šefovima i saradnicima, a I vi možete biti nefokusirani. Ovo je period kada se pred vas postavljaju kompleksni i ozbiljni zadaci, kada se od vas očekuje odgovornost i pravi rezultati. Prilagodite se trenutnom poslovnom tempu, organizujte se na najbolji način – sve je izvodljivo, pogotovo ako pokažete prilagodljivost, strpljivost. Zaslužene nagrade stižu u drugom delu meseca.

Zdravlje

Pojačan umor i nivo stresa. Bićete podložni problemima sa respiratornim organima – pogotovo alergijama.

Ljubav

 Za Blizance u vezama, a posebno za one u brakovima – ovo nije ni malo jednostavna godina. Od marta 2023-e Saturn u polju statusa ukazuje da su vaše emotivne relacije na testu vremena i odgovornosti, a sada će se ovaj uticaj dodatno produbiti ulaskom Jupitera u vaš znak tokom maja. Nepovoljni periodi su od početka proleća do kraja leta I onda ponovo tokom decembra 2024-e. Ukoliko vam je želja da očuvate partnerski odnos u kojem ste, ono što vi možete uraditi jeste pokazati strpljenje, upornost i odgovornost. Jedan od glavnih razloga za turbulencije, pa i prekide – biće neverstvo, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane, ali i komunikacijski problemi i teme oko kojih ne uspevate da postignete dogovor. Slobodni Blizanci – vaš ljubavni život će tokom 2024-e biti čudan, uzbudljiv i sa naglim preokretima. Iako će prilika biti od samog početka godine – kasno proleće je jedan od boljih perioda za ljubav, a solidni su i jul i avgust. Ukoliko pokušate da obnovite odnos iz prošlosti (a povremeno ćete biti skloni tome), računajte da bi ta ljubavna “reanimacija” bila na kratko i da vam ne bi donela ništa posebno.

Posao

Ni u poslovnom smislu nije jednostavan period pred vama – ovo je godina u kojoj možete ostati bez posla, dati otkaz ili pak imati trzavice sa saradnicima i poslovnim partnerima. Čuvajte bitne poslovne relacije. Potrudite se da ne budete nestrpljivi i brzopleti – ni na rečima, ali ni na delima. Da, Jupiter ulazi u vaš znak tokom maja i imaćete povoljnosti u smislu samopromocije i ambicija – ali kroz timski rad i saradnju, ne kao solo igrač – pa shvatite da su vam saradnici neophodni, koliko god vas povremeno iritirali. Ukoliko “odigrate pametno”, ova godina bi vam mogla doneti napredovanje i bolje finansije.

Zdravlje

Hronični bolesnici će češće osećati tegobe kroz 2024-u. Ostali – nivo stresa je povećan, što slabi imunitet, a bićete skloni i povredama. Drugi deo godine – stomačne tegobe. Menjajte ishranu.

Astro