Nova vest

Vrati se na

Jarac

Niste sigurni koliko možete da se oslonite na saradnike. Dosta toga vam se mota po glavi, pokušavate da napravite dobar plan za naredni period, ali to ide traljavo. Emotivni partner se ponaša posesivno i prosto ne možete da ga prepoznate.

Hrana

Izbegavajte prženu, pohovanu hranu – sve ono što u sebi sadrži veću količinu ulja ili masti. Takođe, proizvodi od belog brašna – testa, hleb, peciva – kao I brza hrana – neće vam činiti dobro.

Ljubav

Mnogo emocija, mnogo uzbudljivih trenutaka ali I uzbuđenja I napetosti, a povremeno I dosta nervoze – sve će to biti prisutno u vašim emotivnim relacijama. Pun Mesec se krajem ove sedmice dešava u vašem znaku pa bi bilo dobro da voljena osoba I vi težite stabilnosti I zajedništvu, da pravite planove I ostvarujete ih,  a da ne dozvolite da prenaglašene emocije upravljaju vašim postupcima. Slobodni Jarčevi – konjunkcija Marsa I Urana dešava se u vašem polju ljubavi I zabave – I da, može vam doneti pregršt interesantnih dešavanja I dobru energiju, ali vam može doneti I burnu letnju avanturu.

Posao

Oni sa kojima radite I sarađujete će vam ili dizati pritisak ili vas usporavati. Zbog drugih nećete moći da organizujete svoj dan I svoje obaveze I imaćete utisak da non stop kaskate I ništa ne stižete na vreme. Ne dozvolite da vas drugi izbacuju iz takta I ometaju vas. Ne obazirite se na distrakcije I razbistrite glavu – pred vama je vreme koje će zahtevati svu vašu pažnju, ali koje obećava I dobre rezultate. Očekujte administrativne petljancije – neka papirološka pitanja je potrebno da rešavate što pre.

Zdravlje

Odmorite mozak I telo, to vam je potrebno.

Ljubav

Većim delom tokom prve polovine meseca, a jednim manjim do 22-og jula – slobodni Jarčevi će imati više nego dobre prilike da se istinski emotivno povežu sa nekim i započnu odnos koji obećava duboke emocije ali i trajnost. Strasti sada mogu igrati veliku ulogu kod vas i biti pokretač za emotivne varnice – ali nešto što počinje i deluje kao avantura – vrlo brzo će pokazati da je mnogo više od toga. Što se tiče zauzetih – pred vama je uglavnom stabilan period sa emotivnim partnerom. Koliko god da ste po nekim pitanjima različiti ili mislite drugačije – uspevaćete da pronađete zajednički jezik. Ovo je dobar period za ozvaničenje odnosa ili za neke bitnije korake i promene u vašoj vezi. Zajednički planovi funkcionišu i bilo bi odlično kada biste jedan deo jula iskoristili za odmor i opuštanje.

Posao

Pred vama je jedan dinamičan i aktivan poslovni period. Pokušajte ipak da se tokom jula odmorite makar malo, jer će avgust doneti pojačane obaveze i vaše jako angažovanje. Iako može biti manjih problema u dogovorima i u saradničkim odnosima – ipak ćete uspevati da pronađete zajednički jezik i interese. Sve obaveze rešavajte strpljivo, stavku po stavku i fokusirajte se na prioritete. Što se finansija tiče, ne bih rekla da ćete imati nestabilnu situaciju, prilivi su prikazani kao korektni a troškovi su pod kontrolom.

Zdravlje

Drugi deo meseca može biti energetski nešto zahtevniji po vas, pa bi bilo dobro u tom periodu otići na odmor.

Ljubav

2024-a ukazuje na neusaglašenost i lošiju komunikaciju između partnera i vas, što može biti i posledica velikog broja obaveza sa obe strane i nemogućnosti da pronađete dovoljno vremena jedno za drugo. Zadatak vam je da ovo rešavate, tražeći način da zajedničkih trenutaka bude što više i da oni budu ispunjeni pokretom i dobrom energijom – jer će to više nego pozitivno uticati na stabilnost odnosa. I voljenu osobu i vas će povremeno vrebati iskušenja tajnih flertova ili avantura – što definitivno ne bi popravilo situaciju, već bi u nekim periodima godine (januar, mart-april, jun, avgust, novembar) moglo da vas dovede do ozbiljnijih problema u odnosu. Biće i onih koji će se odlučiti za ozbiljnije korake i dizanje odnosa na viši nivo – za šta je najbolji prolećni period. Slobodni Jarčevi – pronaći ćete ono što tražite (stabilnost i trajnost), ali ne iz prvog pokušaja. Sigurno je da ćete imati par “kikseva”, jer će vas povući odnosi koji su fatalni, strasni, ali izuzetno komplikovani, moguće čak i tajni. Za neke od vas izvesno je pomirenje sa bivšim partnerom, obnova veze – koja bi ovog puta mogla i da uspe.

Posao

Ulazak Plutona u vaš sektor finansija u januaru, kao i ulazak Jupitera u vaše polje posla tokom maja – u velikoj će meri pozitivno uticati na novčanu stabilnost. Ovo je godina u kojoj ćete baš lepo zaraditi – i kroz redovan posao, ali moguće i kroz dodatno poslovno angažovanje. Ovo ne znači da je 2024-a lagana za vas, naprotiv – obaveze će vam oduzimati ogromnu količinu vremena, a izvesno je i da ćete imati periode lošije komunikacije u saradničkim odnosima. Ipak, mnogi od vas će stići do ciljeva koje su postavili i oko kojih se trude godinama unazad. Iako teška i zahtevna, pred vama je plodna godina.

Zdravlje

Nervoza je pojačana a u ovoj godini ćete se i dosta fizički i mentalno trošiti. Potrebno je da sprovodite što zdravije navike po pitanju ishrane, odmora i fizičkih aktivnosti – da biste se resetovali i bili dobro.

Astro

Novo Sport Video Menu